search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:03
MENU CLOSE

Απειλούν τους χρυσαυγίτες-μάρτυρες

26.09.2013 11:34
Απειλούν τους χρυσαυγίτες-μάρτυρες - Media

Τουλάχιστον τρεις χρυσαυγίτες πρόκειται να καταθέσουν τις προσεχείς ημέρες, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχονται απειλές από μέλη της οργάνωσης.

Τουλάχιστον τρεις χρυσαυγίτες πρόκειται να καταθέσουν τις προσεχείς ημέρες, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως ασκούνται έντονες πιέσεις από κύκλους της οργάνωσης για να μην προσέλθουν, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για απειλές που δέχονται από οργανωμένα και σκληρά μέλη της οργάνωσης.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Καθημερινής» οι αρμόδιες αρχές επιχειρούν να εξασφαλίσουν συνθήκες ασφαλούς πρόσβασης στους μάρτυρες–κλειδιά και για τον λόγο αυτό ενδέχεται πολλές από τις καταθέσεις να γίνουν υπό πλήρη μυστικότητα εκτός του εισαγγελικού γραφείου.
 
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δικαστική πηγή ανέφερε ότι τα στοιχεία που έχουν ήδη συγκεντρωθεί είναι τέτοια «που μπορεί και τώρα να θεμελιώσουν το αδίκημα της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης κατά στελεχών, ακόμα και ορισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής», αλλά «στόχος της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου είναι η έρευνα να φθάσει και να αγγίξει τον σκληρό πυρήνα της Χ.Α., που οργάνωνε και καθοδηγούσε το παράνομο δίκτυο σε όλη τη χώρα».
 
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έχει προχωρήσει σε εκτεταμένη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου σε στελέχη της Χρυσής Αυγής.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01