17/10/2019 05:13:42
19.5.2010

Δύσκολα τα Μαθηματικά, απαιτητική η Λογοτεχνία...

Δύσκολα τα Μαθηματικά, απαιτητική η Λογοτεχνία... - Media

Στα μαθήματα της Λογοτεχνίας Κατεύθυνσης και των Μαθηματικών Κατεύθυνσης διαγωνίστηκαν την Τετάρτη οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και των Ημερησίων ΕΠΑΛ, στα πλαίσια των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Στη Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στο κείμενο του Γιώργου Ιωάννου «Στου Κεμάλ το σπίτι», ενώ τα θέματα χαρακτηρίστηκαν απαιτητικά αν και σαφή.

Αντίθετα, τα θέματα στα Μαθηματικά ήταν αυξημένης δυσκολίας, ενώ το 3ο και 4ο θέμα απευθύνονταν σε καλά διαβασμένους μαθητές.

Την Πέμπτη 20 Μαΐου τα εξεταζόμενα μαθήματα για τους μαθητές των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ είναι: Λατινικά (Θεωρητική Κατεύθυνση), Χημεία (Θετική Κατεύθυνση), Ηλεκτρολογία (Τεχνολογική Κατεύθυνση, κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής), Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση, κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Ως ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται η 18:30, οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.