search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:41
MENU CLOSE

Η «άσκηση» δεν κάνει πάντα καλό

29.09.2013 21:00
Η «άσκηση» δεν κάνει πάντα καλό - Media

Οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν σε αθλητικούς χώρους (όταν δεν αγωνίζονται σε αυτούς διάφορες ομάδες) ώστε να αθληθούν οι ίδιοι. Η αρχαία ρήση «Νους υγιής…» άλλωστε δεν είναι τυχαία.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν σε αθλητικούς χώρους (όταν δεν αγωνίζονται σε αυτούς διάφορες ομάδες) ώστε να αθληθούν οι ίδιοι. Η αρχαία ρήση «Νους υγιής…» άλλωστε δεν είναι τυχαία. Αυτό που είναι τυχαίο και διφορούμενο είναι το πώς ακριβώς εννοεί ο καθείς την άσκηση.

Λίγο τρέξιμο, λίγο μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ποδήλατο ή τένις. Αυτά κυρίως μπορείς να κάνεις σε δημόσια γήπεδα αλλά πάντα θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με φαντασία μεγαλύτερη από τη δική μας και με όρεξη για δοκιμές νέων εμπειριών.

Ο Ρϊτσαρντ Μακ Μπράϊντ, 37 ετών και η 41χρονη Τζένιφερ Χάρβεϊ – αμφότεροι από την Φιλαντέλφεια – επισκέφτηκαν το περασμένο Ιούνιο το γήπεδο μπέϊζμπολ της περιοχής Άπερ Ντάρμπι σε σχετικά βραδινή ώρα. Δεν είχαν μαζί τους ρόπαλο, μπάλα και γάντι τα οποία είναι απαραίτητα για το συγκεκριμένο σπορ αλλά το ζεύγος είχε άλλα παιχνίδια στο μυαλό του με… διαφορετικό «ρόπαλο» και «μπάλες».

Μια ομάδα 26 αστυνομικών έκανε περιπολία με ποδήλατα στο πάρκο όπου βρίσκεται το γήπεδο και με μεγάλη έκπληξη είδαν την κυρία Χάρβεϊ να είναι σκυμμένη πάνω στον πάγκο όπου κάθονται οι αναπληρωματικοί παίκτες και τον κύριο Μακ Μπράϊντ να έχει πάρει θέση σε απόσταση αναπνοής πίσω της σε μια δική τους εκδοχή του «χόουμ ραν» (το αντίστοιχο γκολ του αθλήματος).

Το ζεύγος συνελήφθη για προσβολή της δημόσιας αιδούς αφού όσο προοδευτική και να είναι μια κοινωνία το να κάνεις σεξ σε δημόσιους χώρους και ειδικά στο φως της ημέρας δεν είναι αποδεκτό.

Την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η ακροαματική διαδικασία αλλά αμφότεροι οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν χωρίς πολλά – πολλά την πράξη τους και θα περιμένουν τη δίκη που θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου.

Εκτός κι αν βρουν «ερεθιστικό μέρος» το δικαστικό μέγαρο και μπλέξουν σε νέες περιπέτειες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01