search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:30
MENU CLOSE

Είκοσι χρόνια κάθειρξη για τον Άκη πρότεινε η εισαγγελέας

07.10.2013 15:57
Είκοσι χρόνια κάθειρξη για τον Άκη πρότεινε η εισαγγελέας - Media

Είκοσι χρόνια κάθειρξη για τον πρώην υπουργό  Άκη Τσοχατζόπουλο πρότεινε η εισαγγελέας.Νωρίτερα είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην υπουργός και ακόμη 16 συγκατηγορούμενοί του για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Να επιβληθεί ποινή κάθειρξης 20 χρόνων στον Ακη Τσοχατζόπουλο, τον οποίο το δικαστήριο έκρινε ένοχο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κατ΄επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση, χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικό, πρότεινε Εισαγγελέας της έδρας. 
 
Όσον αφορά τους άλλους κατηγορούμενους που κρίθηκαν ένοχοι, σε μια προσπάθεια να επιβληθεί η αρχή της αναλογικότητας, όπως είπε η εισαγγελέας της Έδρας, προτείνονται 16 χρόνια κάθειρξη για τον Γιάννη Σμπώκο, 13 χρόνια για τον Γιώργο Σαπχατζίδη και την Ευφροσύνη Λαμπορούλου, και 12 χρόνια για τη Βίκυ Σταμάτη και τον Αστέριο Οικονομίδη.

Από 10 χρόνια κάθειρξη προτείνουν οι εισαγγελείς για την Αρετή Τσοχατζοπουλου, τον Νίκο Γεωργουλάκη, τον Οράτιο Μελά, τον Γιώργο Αντωνιάδη και τον Γιώργο Κωνσταντάτο.

Τέλος, 6 χρόνια κάθειρξης προτείνονται για τον Νίκο Ζήγρα, στον οποίο αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, τον Παναγιώτη Σταμάτη, την Γκουντρούν Τσοχατοπούλου, τον Νίκο Καρατζά και τον Φήτη Αρβανίτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01