search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:00
MENU CLOSE

Απολογία Ρουπακιά για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

15.10.2013 07:01
Έκθεση-σοκ της ΕΛΑΣ: Θέλουν νεκρό τον Ρουπακιά για να μη «μιλήσει»; - Media

Στους ανακριτές διαφθοράς που διερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής οδηγείται εκ νέου σήμερα ο Γιώργος Ρουπακιάς προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Στους ανακριτές διαφθοράς που διερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής οδηγείται εκ νέου σήμερα ο Γιώργος Ρουπακιάς προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.
 
Ο κατηγορούμενος που έχει ομολογήσει ενώπιον της ανακρίτριας Πειραιά ότι δολοφόνησε τον νεαρό ράπερ Παύλο Φύσσα κλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τους δυο ανακριτές να απολογηθεί για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.
 
Ωστόσο, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για εγκληματική οργάνωση, οι ανακριτές συνέταξαν και εναντίον του κατηγορητήριο για το κακούργημα αυτό, βάσει του οποίου έχει κληθεί σήμερα σε απολογία.
 
Από τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει οι ανακριτές, ο Ρουπακιάς φέρεται να εντάσσεται στον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης και να μην είναι απλό μέλος όπως εκείνος ισχυρίζεται, ενώ αξιολογούνται καταθέσεις σύμφωνα με τις οποίες ο κατηγορούμενος έχει εμπλακεί και σε άλλες «επιχειρήσεις της Χ.Α.».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος είχε κριθεί προφυλακιστέος για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα και κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01