search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:38
MENU CLOSE

Πατώνουν οι μεσημεριανές αρλούμπες (Δημοσιεύτηκε στο “Π” 15/10/2009)

15.10.2009 16:34

Πέφτουν πέφτουν και σταματημό δεν έχουν οι μεσημεριανές αρλούμπες (επιεικής όρος) στη συνείδηση του τηλεθεατή και κατ’ επέκταση στα νούμερα της AGB.

Πέφτουν πέφτουν και σταματημό δεν έχουν οι μεσημεριανές αρλούμπες (επιεικής όρος) στη συνείδηση του τηλεθεατή και κατ’ επέκταση στα νούμερα της AGB.

Ξανθιές, μελαχρινές, ψηλές και άλλου μεγέθους παρουσιάστριες, πανελίστριες και TVπερσόνες ανεξαρτήτως φύλου, βλέπουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν τη μοίρα τους «μαύρη κι άραχνη».

Οι παπαριές που ξεφούρνιζαν ανεξέλεγκτα, οι ασυναρτησίες και πάσης φύσεως μαλακίες, έπαψαν – σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης – να απασχολούν πλέον τον κόσμο.

Ήδη, στον Alpha σκόρπιες είναι οι φήμες για μελλοντικό «κόψιμο» του «Κους Κους», ενώ και στα άλλα μεσημεριανά τηλεοπτικά αποφάγια οι δημοσιογραφικές πηγές μας λένε πως τα πράγματα είναι σκούρα.

Το παραδοσιακό, ποια άσχετη τραγουδίστρια έφαγε με γνωστό – για εκείνους μόνο – στιχουργό σε παραλιακό κέντρο, τι του είπε στο αυτί, μεταξύ οίνου και ελιάς, και άλλες τέτοιες δημοσιογραφικές επιτυχίες, δείχνουν να βρίσκονται στο τέλος τους.

Λέτε να άκουσε τις προσευχές μας ο καλός Θεούλης;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30