16/12/2018 11:37:23
15.10.2009

Πατώνουν οι μεσημεριανές αρλούμπες (Δημοσιεύτηκε στο "Π" 15/10/2009)

Πέφτουν πέφτουν και σταματημό δεν έχουν οι μεσημεριανές αρλούμπες (επιεικής όρος) στη συνείδηση του τηλεθεατή και κατ’ επέκταση στα νούμερα της AGB.

Ξανθιές, μελαχρινές, ψηλές και άλλου μεγέθους παρουσιάστριες, πανελίστριες και TVπερσόνες ανεξαρτήτως φύλου, βλέπουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν τη μοίρα τους «μαύρη κι άραχνη».

Οι παπαριές που ξεφούρνιζαν ανεξέλεγκτα, οι ασυναρτησίες και πάσης φύσεως μαλακίες, έπαψαν – σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης – να απασχολούν πλέον τον κόσμο.

Ήδη, στον Alpha σκόρπιες είναι οι φήμες για μελλοντικό «κόψιμο» του «Κους Κους», ενώ και στα άλλα μεσημεριανά τηλεοπτικά αποφάγια οι δημοσιογραφικές πηγές μας λένε πως τα πράγματα είναι σκούρα.

Το παραδοσιακό, ποια άσχετη τραγουδίστρια έφαγε με γνωστό – για εκείνους μόνο – στιχουργό σε παραλιακό κέντρο, τι του είπε στο αυτί, μεταξύ οίνου και ελιάς, και άλλες τέτοιες δημοσιογραφικές επιτυχίες, δείχνουν να βρίσκονται στο τέλος τους.

Λέτε να άκουσε τις προσευχές μας ο καλός Θεούλης;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.