search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 04:59
MENU CLOSE

Πρόωρος… τελικός

29.10.2013 11:53
Πρόωρος… τελικός - Media

Ήταν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου για έξι διαδοχικές χρονιές. Όμως το σερί σταμάτησε.

Ήταν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου για έξι διαδοχικές χρονιές. Όμως το σερί σταμάτησε. Η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ έβγαλε ζευγάρι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Έτσι οι δύο «αιώνιοι» θα τα πουν σε νοκ άουτ αγώνα που θα γίνει στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο, βάσει κανονισμού (αναφέρεται στο άρθρο 3 της προκήρυξης), θα υπάρχουν μόνο οπαδοί των γηπεδούχων.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ζευγαριού, μεταξύ Άρη και Πανιωνίου, στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου σε γήπεδο που θα καθοριστεί μετά την ανάδειξη του ζευγαριού που θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Tην ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε στην κλήρωση ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ τον Ολυμπιακό ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος. Η κλήρωση διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπου είχε παρατηρηθεί ένταση μεταξύ εκπροσώπων των δύο ομάδων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46