search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:11
MENU CLOSE

Ο Καβάφης και εγώ

30.10.2013 22:00
Ο Καβάφης και εγώ - Media

Μεγάλες προσωπικότητες των γραμμάτων συμμετέχουν κι απαγγέλλουν ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη, στην εκδήλωση με τίτλο «Ο Καβάφης κι εγώ», για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Αλεξανδρινού ποιητή.

Μεγάλες προσωπικότητες των γραμμάτων συμμετέχουν κι απαγγέλλουν ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη, στην εκδήλωση με τίτλο «Ο Καβάφης κι εγώ», για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Αλεξανδρινού ποιητή. Θα διαβαστούν κείμενα Ελλήνων και ξένων ποιητών με θέμα τη δημιουργική σχέση τους με τον κορυφαίο Έλληνα ποιητή του 20ού αιώνα. Σχολιάζει μουσικά ο συνθέτης Θοδωρής Οικονόμου, με μουσικές γέφυρες ανάμεσα στην ανάγνωση των κειμένων και τραγούδια πάνω σε ποίηση Καβάφη.
Κείμενα: Rikardo Arregi, Amir Or, Andrei Codrescu, David Mason, Sudeep Sen, Amal al-Jubouri, Στάθης Γουργουρής, Νάσος Βαγενάς, Τίτος Πατρίκιος, Δημήτρης Δημητρακόπουλος, Κική Δημουλά.
 
Info: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη), γενική είσοδος: 7 ευρώ, φοιτητικά: 4 ευρώ, στις 20.30, τηλ.: 210-7282333.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01