search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:04
MENU CLOSE

Πατέρας Γ. Φουντούλη: Κανένας πολιτικός στην κηδεία του παιδιού μου – Δεν θέλουμε αίμα ούτε τιμή

03.11.2013 15:51
Πατέρας Γ. Φουντούλη: Κανένας πολιτικός στην κηδεία του παιδιού μου – Δεν θέλουμε αίμα ούτε τιμή - Media

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα, ο πατέρας του ενός από τα θύματα της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Νέο Ηράκλειο παίρνει αποστάσεις από τη Χρυσή Αυγή και ζητά όποιος πάει στην κηδεία του παιδιού του, να πάει ως φίλος του και όχι ως μέλος οποιουδήποτε κόμματος!

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πατέρας του ενός από τα θύματα της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Νέο Ηράκλειο την περασμένη Παρασκευή παίρνει αποστάσεις από τη Χρυσή Αυγή και ζητά όποιος πάει στην κηδεία του παιδιού του, να πάει ως φίλος του και όχι ως μέλος οποιουδήποτε κόμματος!

Η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη θα γίνει αύριο, Δευτέρα, στον Παλαιό Ηράκλειο. Ο πατέρας του, Λάμπρος, ζήτησε επίσης να μην παραβρεθεί στο τελευταίο αντίο του παιδιού του κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα. Και κυρίως από τη Χρυσή Αυγή. «Δε θέλουμε ούτε αίμα ούτε τιμή», γράφει.

Αυτό είναι το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του θύματος:

«Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας.

Η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί  ΚΑΝΕΝΑΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ  ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01