search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:14
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Γλέζος

05.11.2013 17:34
Ο Γλέζος ζητά το πόρισμά για τις γερμανικές αποζημιώσεις - Media

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε το απόγευμα της Τρίτης για προληπτικούς λόγους ο Μανώλης Γλέζος. Πέτρα στην χοληδόχο κύστη η αιτία.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε το απόγευμα της Τρίτης για προληπτικούς λόγους ο Μανώλης Γλέζος. Πέτρα στην χοληδόχο κύστη η αιτία.
 
Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς διακομίστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ) μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε στη Βουλή.
 
Αρχικά μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου οι γιατροί του συνέστησαν να μεταφερθεί στο ΓΝΑ για προληπτικούς λόγους.

Η γιατρός του κοινοβουλίου που έσπευσε για την περίθαλψή του, κάλεσε ασθενοφόρο στο οποίο και τον συνόδευσε μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον πρώην πρόεδρο του Σώματος, Απόστολο Κακλαμάνη.

«Μανώλη, σε περιμένουμε αύριο στη συνεδρίαση», του είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης πριν αναχωρήσει το ασθενοφόρο από το προαύλιο της Βουλής.

Οι γιατροί στο ΓΝΑ, όπου μεταφέρθηκε ο βουλευτής, διέγνωσαν χολολιθίαση-κολικό χοληφόρων και έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο παθολογικό τμήμα, όπου θα παραμείνει -όπως είπαν- τουλάχιστον το επόμενο 48ωρο, ακολουθώντας συντηρητική αγωγή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01