search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:15
MENU CLOSE

Συνεχίζεται η απεργία των Διοικητικών

08.11.2013 13:23
Αγωνία για τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ - Media

Τη συνέχιση της απεργίας τους για 10η εβδομάδα αποφάσισαν το πρωί της Παρασκευής οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 
Τη συνέχιση της απεργίας τους για 10η εβδομάδα αποφάσισαν το πρωί της Παρασκευής οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αβέβαιο παραμένει προς το παρόν το εάν τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα των φοιτητών, καθώς επισήμως την άλλη εβδομάδα χάνεται οριστικά το εξάμηνο.
 
Πρόθεση των διοικητικών υπαλλήλων είναι να μην χαθεί το εξάμηνο και να λειτουργήσει η σχολή με προσωπικό ασφαλείας. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασής του, οι διοικητικοί υπάλληλοι μετέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου συζητείται η αγωγή που κατέθεσε εναντίον τους ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.  

Πάντως, οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, ωστόσο, θα συνεδριάσουν εκ νέου την Δευτέρα για να εκτιμήσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους.
 
Παράλληλα, το πρωί της Παρασκευής συνεδρίαζε και η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου προκειμένου να  καταρτίσει το πρόγραμμα του εξαμήνου, με δεδομένο ότι τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα. Δεδομένο, όμως, θεωρείται πως το πρόγραμμα της φετινής χρονιάς θα αναρτηθεί κανονικά στην ιστοσελίδα του ιδρύματος και θα ξεκινήσουν τα μαθήματα. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01