08/12/2019 02:24:22

Άφραγκος ο Σνόουντεν;

Άφραγκος ο Σνόουντεν; - Media
 
Φαίνεται πως περνάει δύσκολες μέρες ο Έντουαρντ Σνόουντεν στη Μόσχα, παρά το ότι προ εβδομάδων είχε γίνει γνωστό ότι είχε βρει δουλειά σε ρωσικό website. 
 
Ο Αμερικανός φυγάς, που εγκατέλειψε την χώρα του τον Μάιο και μένει με προσωρινό άσυλο στην Ρωσία, δεν έχει πλέον δεκάρα!
 
Ο Έντουαρντ Σνόουντεν, που διέρρευσε πληροφορίες της πανίσχυρης αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών έχει εξαντλήσει όλες τις οικονομίες του κι έχει μείνει σχεδόν... άφραγκος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.
 
«Ότι οικονομίες είχε τις έδωσε για φαγητό, νοίκι, την ασφάλειά του κλπ,» δήλωσε ο δικηγόρος του στην ρωσική εφημερίδα Rossiiskaya Gazeta.
 
Ο κ. Σνόουντεν εξαρτάται από την οικονομική βοήθεια κάποιων οργανισμών και εύπορων πολιτών, πρόσθεσε ο νομικός του εκπρόσωπος.
 
Πάντως, ακόμα παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να μεταβεί οριστικά στη Γερμανία, αν το Βερολίνο αποφασίσει να του δώσει πολιτικό άσυλο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.