search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:19
MENU CLOSE

Γάντζωμα στην εξουσία με απίστευτο θράσος

15.11.2013 06:12
Γάντζωμα στην εξουσία με απίστευτο θράσος  - Media

Την ώρα που ο Σαμαράς σκίζει τα ιμάτια λέγοντας μάλιστα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται η Κυβέρνηση να πάρει άλλα μέτρα και ότι διαπραγματεύεται σκληρά…

Την ώρα που ο Σαμαράς σκίζει τα ιμάτια λέγοντας μάλιστα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται η Κυβέρνηση να πάρει άλλα μέτρα και ότι διαπραγματεύεται σκληρά – για να ροκανίσει τον χρόνο στη εξουσία και να μπερδέψει τους πολίτες ότι και καλά αντιστέκεται- βγαίνει ο Τόμας Βίζερ και τον αδειάζει στεγνά… Δεν βλέπει λέει συμφωνία με τα τζιμάνια του οικονομικού επιτελείου μέσα στον Νοέμβριο, μάλλον όχι και τον Δεκέμβρη, που λέει η κυβέρνηση, αλλά μετά από… τέσσερις πέντε μήνες!
 
Επισήμαινε δε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν «μετά τις διακοπές του σκι»!!!
 
Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε για ακόμη μια φορά η πλήρης θεατρικότητα του συστήματος αλλά και οι αποκλειστικοί στόχοι των βολευτικών… που δεν έχουν στο νου τους τίποτε άλλο από το να διατηρήσουν τους θώκους, πετώντας στο κάλαθο των αχρήστων την όποια τους ιδεολογία!
 
Έτσι τώρα που βλέπουν ότι η δικομματική Κυβέρνηση έχει πλέον κοντά ποδάρια σχεδιάζουν την οικουμενική Κυβέρνηση… Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι σε αυτήν την πολιτική συγκυρία  αρκετοί, ακόμη και στη ΝΔ, είναι εκείνοι που υποστηρίζουν την άποψη Μητσοτάκη-Κουβέλη ότι δεν χρειάζονται εκλογές (!) και προτείνουν ότι είναι αναγκαίο να προκύψει ένα πιο δυνατό  κυβερνητικό σχήμα ευρύτερου συνασπισμού  στην υπάρχουσα βουλή!
 
Δίνουν γη και ύδωρ για λίγους ακόμη μήνες εξουσία και μάλιστα για Πρωθυπουργό προσανατολίζονται σε πρόσωπο «αριστερού προφίλ», το οποίο όμως στην πορεία θα έχει λοξοδρομήσει τόσο ώστε να πραγματοποιήσει όλες τις ορέξεις των τροικανών…
 
Μάλιστα για να το περάσουν φυσικά στο λαό διαρρέουν όπου μπορούν ότι υπάρχει  κοινοβουλευτική ομοψυχία και ότι έχει επιτευχθεί ήδη και συμφωνία με Τσίπρα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46