search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Τσίπρας: «Καλαμπούρι» οι δηλώσεις Βενιζέλου

19.11.2013 08:01
Τσίπρας: «Καλαμπούρι» οι δηλώσεις Βενιζέλου - Media

Συνεχίζονται οι υψηλοί τόνοι στην αντιπαράθεση Τσίπρα-Βενιζέλου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά στις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ που τού καταλογίζει πρόσκληση αποστασίας προς βουλευτές του κινήματος.

Συνεχίζονται οι υψηλοί τόνοι στην αντιπαράθεση Τσίπρα-Βενιζέλου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά στις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ που τού καταλογίζει πρόσκληση αποστασίας προς βουλευτές του κινήματος.
 
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του που δημοσιεύεται στην «Αυγή» αναφέρει ότι: «Τις δηλώσεις Βενιζέλου τις αντιμετωπίζουμε όπως όλος ο κόσμος. Ως καλαμπούρι που προσπαθεί να κρύψει μια τεράστια αγωνία και αμηχανία. Φαίνεται ότι είναι πιστός στο δόγμα: "Καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και ο αντιπερισπασμός". Γι' αυτό δεν διστάζει να κακοποιήσει την ιστορία και να κατηγορήσει ακόμη και για αποστασία όσους βουλευτές του δεν αντέχουν άλλο να γίνονται δεκανίκια του κυρίου Σαμαρά και να ψηφίζουν τα πιο ακραία και λαοκτόνα μέτρα. Και τα λέει αυτά μέσα στον πανικό του, χωρίς να υπολογίζει ποιανού κυβέρνηση στηρίζει, ποιους συνειρμούς και ποια πρόσωπα έρχονται στο νου, ποιες ιστορικές μνήμες ξυπνούν. Αλλά τα ίδια δεν έκανε με τη λίστα Λαγκάρντ; "Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
 
Σε ανάλογο πνεύμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, ο οποίος, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ανέφερε: «Το ΠΑΣΟΚ έγινε ουρά της ΝΔ, και έχει αποστατήσει εδώ και καιρό από τα γενέθλια οράματα του κινήματος».
 
Mε ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, αφενός για τη συγκεκριμένη αντιπαράθεση, αφετέρου δε για την εσωκομματικιή κόντρα που ξέσπασε χθες από τα σχόλια του στελέχους του κόμματος Βασίλη Μουλόπουλου εναντίον του Πέτρου Τατσόπουλου που προκάλεσαν την καυστική απάντηση του τελευταίου μέσω Facebook.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01