search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:05
MENU CLOSE

Σε διαθεσιμότητα και οι καρκινοπαθείς…

24.11.2013 22:00

Από τις λίστες της διαθεσιμότητας εξαιρούνται αθλητές με ολυμπιακές επιδόσεις, υπάλληλοι του ΝΑΤΟ, ανάπηροι κ.ά., όχι, όμως, καρκινοπαθείς!

 
Από τις λίστες της διαθεσιμότητας εξαιρούνται αθλητές με ολυμπιακές επιδόσεις, υπάλληλοι του ΝΑΤΟ, ανάπηροι κ.ά., όχι, όμως, καρκινοπαθείς! Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας διοικητικής υπαλλήλου στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που ενώ υπέβαλε, μαζί με τα δικαιολογητικά της απογραφής, τις βεβαιώσεις των γιατρών για τη χειρουργική της επέμβαση και τις αναλυτικές εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, τελικά την περιέλαβαν στη λίστα διαθεσιμότητας των υπαλλήλων! Δεν μέτρησαν ούτε οι επιδόσεις της στη δουλειά της, καθώς οι προϊστάμενοί της συχνά την επαινούσαν γι’ αυτό, ούτε η «δέσμευση» του αρμόδιου υπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «οι υπάλληλοι που κάνουν καλά τη δουλειά τους δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα»! Τίποτα… εκτός από την αναλγησία του κράτους!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59