search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:54
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

27.11.2013 22:00
oldphotosprotoselido_28.11.131385578892.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «5 βόμβες στο “μαξιλάρι” του» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την προσπάθεια της κυβέρνησης να φτάσει όρθια στις ευρωεκλογές, αλλά το φιτίλι άναψε. Κατασχέσεις και φόρος ακινήτων, προϋπολογισμός, χρέος, βουλευτές και κοινωνία είναι έτοιμοι να εκραγούν.

 
Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «5 βόμβες στο “μαξιλάρι” του» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την προσπάθεια της κυβέρνησης να φτάσει όρθια στις ευρωεκλογές, αλλά το φιτίλι άναψε. Κατασχέσεις και φόρος ακινήτων, προϋπολογισμός, χρέος, βουλευτές και κοινωνία είναι έτοιμοι να εκραγούν.
 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Χαμός ρουσφετιών εν όψει της ευρωπροεδρίας. Το ρουσφετολογικό πάρτι άρχισε, τριπλασιάστηκε η Μόνιμη Αντιπροσωπεία μας στην Ε.Ε.
 
ΕΡΕΥΝΑ – ΚΑΥΣΙΜΑ: «Δώρο» τρία δισ. το χρόνο στους λαθρέμπορους. Μυθώδη κέρδη εξασφαλίζουν οι παράνομοι σε βάρος του Δημοσίου.
 
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: Ποινικές διώξεις για το σκάνδαλο της τιμής του. Έρευνα παρήγγειλε η εισαγγελέας Διαφθοράς για το «καπέλο» της Gazprom.
 
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Μας ρωτάτε, σας απαντάμε. Επιστημονική ομάδα και συντάκτες του «Π» απαντούν στις ερωτήσεις σας.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ: «Το Ποντίκι» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δωρεάν και μειωμένα εισιτήρια για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»: Συνέντευξη: Παντελής Βούλγαρης: «Είναι εφιαλτικό να μιλάμε για νέο εμφύλιο». Ακόμη: Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – Νέα καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή του / Ποιήματα του Καβάφη ζωντανεύουν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης / Γνωστοί ηθοποιοί έκαναν ντεμπούτο σε ταινίες τρόμου / Η διαθεσιμότητα τραυματίζει τον πολιτισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01