search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43
MENU CLOSE

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια βουλευτών της Χ.Α (Video)

05.12.2013 09:12

Έρευνες στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική. Για χούντα και σκευωρία έκανε λόγο ο Η. Κασιδιάρης.

Έρευνες στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική.

Τα σπίτια των Γερμενή, Ηλιόπουλου βρίσκονται στη Ραφήνα, ενώ του Σ. Μπούκουρα στην Κόρινθο.
 
Οι έρευνες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας. Στις 10 το πρωί οι αστυνομικές δυνάμεις, παρουσία εισαγγελέα, ξεκίνησαν τις έρευνες αναζητώντας όπλα και έγγραφα. Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Στο σπίτι του Π. Ηλιόπουλου, μετέβησαν οι βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος συνοδευόμενοι από μικρή ομάδα υποστηρικτών της Χ.Α.

Ο υπόδικος για την ίδια υπόθεση και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε δηλώσεις του έκανε λόγο για χούντα και υποστήριξε ότι πρόκειται για σκευωρία. 

«Άπαντες είναι επίορκοι, δικαστικοί, αστυνομικοί, Σαμαράς, Βενιζέλος και όσοι ευθύνονται για αυτή τη σκευωρία» είπε.
 
«Θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να δικαιωθούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για παράνομη εισβολή στον οικία του που, αναστάτωσε την έγκυο γυναίκα του μίλησε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Μέλη της Χρυσής Αυγής αποδοκίμασαν τον εισαγγελέα και αστυνομικούς την ώρα που αποχωρούσαν από το σπίτι του Π. Ηλιόπουλου.

Οι τρεις βουλευτές απολογούνται το Σάββατο μετά τη δίωξη που τους έχει ασκηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. 

Την ίδια στιγμή, ο εισαγγελέας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με άλλα περιοριστικά μέτρα που υπέβαλε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χ.Α. Χρήστος Παππάς. Προ ημερών ανάλογο αίτημα είχε απορριφθεί και για τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Το σπίτι του Π. Ηλιόπουλου

Η είσοδος του σπιτιού του Γ. Γερμενή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30