search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Ο χωρισμός κοστίζει

08.12.2013 22:00
Ο χωρισμός κοστίζει - Media

Πολλά διαζύγια ανά την ιστορία έχουν κοστίσει ακριβά σε κυρίους που για διάφορους λόγους αποφάσισαν να αλλάξουν την κυρία που είχαν στο πλευρό τους.

Πολλά διαζύγια ανά την ιστορία έχουν κοστίσει ακριβά σε κυρίους που για διάφορους λόγους αποφάσισαν να αλλάξουν την κυρία που είχαν στο πλευρό τους. Η περίπτωση του Κρίστοφερ Κέλι πάντως ξεχωρίζει αφού γίνεται ο πρώτος που χάνει δικαστήριο για «αθέτηση υπόσχεσης γάμου».

Ο Κέλι είχε πολυετή δεσμό με την Μελίσα Κούπερ. Είχαν αποκτήσει μαζί κι ένα παιδάκι από το δεσμό που είχαν συνάψει από το 2000 και ζούσαν μαζί. Στις 23 Δεκεμβρίου του 2004 ο Κέλι έδωσε στην καλή του ένα δαχτυλίδι αξίας 10.000 δολαρίων σαν πρόταση γάμου και μετακόμισαν σε νέο σπίτι.

 
Η Κούπερ άφησε τη δουλειά της κατόπιν προτροπής του μέλλοντα συζύγου ώστε να μεγαλώσει το παιδί τους αλλά και το παιδί που είχε η ίδια από προηγούμενη σχέση της. Δύο χρόνια μετά η Κούπερ ανακάλυψε ότι ο Κέλι είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα από τον καιρό που της έκανε την πρόταση και μετά από τον καθιερωμένο καυγά ο τύπος υποσχέθηκε να διακόψει με την άλλη σχέση του και να προχωρήσει στον γάμο τους.
 
Ο άνθρωπος δεν αλλάζει εύκολα όμως και ο Κέλι κύλησε ξανά σε άλλες αγκαλιές. Τον Απρίλιο του 2011 ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα και αποφάσισε να ζήσει μαζί της, αναγκάζοντας την Κούπερ και τα δύο παιδιά να αναζητήσουν αλλού στέγη.
 
Οι μαγκιές πληρώνονται όμως και η δις (τουλάχιστον) απατημένη Κούπερ έκανε μήνυση στον Κέλι. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο τύπος διέπραξε απάτη και αθέτησε υπόσχεση γάμου και επιδίκασε στην Κούπερ το ποσό των 50.000 δολαρίων. Ο Κέλι έκανε έφεση την οποία και έχασε και τώρα θα πληρώσει τη λυπητερή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:03