search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:16
MENU CLOSE

Θεοχάρης ή Στουρνάρας; Ιδού η απορία!

10.12.2013 18:15
Θεοχάρης ή Στουρνάρας; Ιδού η απορία! - Media

Ξανά στο ίδιο έργο θεατές … Η τρόικα φεύγει έως ότου επιστρέψει!!! Τι καημός… Από τις τόσες φορές που το χουμε παρακολουθήσει, η μόνη αίσθηση που μπορεί να μας προκαλέσει είναι τουλάχιστον αηδία.

 
Ξανά στο ίδιο έργο θεατές … Η τρόικα φεύγει έως ότου επιστρέψει!!! Τι καημός… Από τις τόσες φορές που το χουμε παρακολουθήσει, η μόνη αίσθηση που μπορεί να μας προκαλέσει είναι τουλάχιστον αηδία. Οι μόνοι που φαίνεται τάχατες να ανησυχούν και να δίνουν δήθεν μάχες για τις εξελίξεις είναι οι μαριονέτες του οικονομικού επιτελείου της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε μεταπολιτευτικά ο τόπος.
 
Εντωμεταξύ  οι αρματολοί  της Βουλής με τα γιαταγάνια έξω από τα θηκάρια μετά  τον γνωστό βομβαρδισμό δηλώσεων στα κανάλια έδωσαν για άλλη μια φορά τη μάχη τους στην Βουλή και σα γατούλες ψήφισαν τον προϋπολογισμό που θα μας στείλει στα άπατα της εξαθλίωσης γνωρίζοντας μάλιστα ότι από την καινούργια χρονιά τα "κλιμάκια" των δανειστών και τοκογλύφων, θα ξεσκίσουν  ότι θετικό (λέμε τώρα) υπάρχει στο κουρελόχαρτο του Στουρνάρα και του επιτελείου του!
 
Όσο για το ζήτημα των πλειστηριασμών για το οποίο από τις τηλεοπτικές οθόνες η ελληνική κοινωνία γονατισμένη και εξουθενωμένη από τις διαλυτικές συνέπειες της ύφεσης, ακούει συζητήσεις επί συζητήσεων αδυνατώντας  να καταλάβει τι στο διάολο πρόκειται να παιχτεί με τα σπίτια τους. Αν ίσως έχουν καταλάβει κάτι είναι ότι ο γίγαντας Στουρνάρας ξεκινά τη μάχη κατά των πλειστηριασμών από την Εκάλη.
 
Μέσα σε όλα να ΄σου και ο ανεκδιήγητος Χάρης Θεοχάρης που γελά όποτε να ναι για ότι να ναι χωρίς να ξέρει κανένας γιατί  (ίσως η επιστήμη να έχει κάποια απάντηση) και αρπάζει ότι βρει από τις καταθέσεις βιβλιαρίων… Ο άνθρωπος δεν πρόκειται να αφήσει σέντσι…Έχει τέτοια μανία που αν δεν βρει άλλες τσέπες να  χώσει το χέρι του τον κόβω να βάζει χέρι στην δίκια του!!!
 
Βοήθεια μας!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:14