20/02/2020 12:23:24
10.12.2013 / ΜΙΧΑΛΟΥ

Θεοχάρης ή Στουρνάρας; Ιδού η απορία!

Θεοχάρης ή Στουρνάρας; Ιδού η απορία! - Media
 
Ξανά στο ίδιο έργο θεατές … Η τρόικα φεύγει έως ότου επιστρέψει!!! Τι καημός… Από τις τόσες φορές που το χουμε παρακολουθήσει, η μόνη αίσθηση που μπορεί να μας προκαλέσει είναι τουλάχιστον αηδία. Οι μόνοι που φαίνεται τάχατες να ανησυχούν και να δίνουν δήθεν μάχες για τις εξελίξεις είναι οι μαριονέτες του οικονομικού επιτελείου της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε μεταπολιτευτικά ο τόπος.
 
Εντωμεταξύ  οι αρματολοί  της Βουλής με τα γιαταγάνια έξω από τα θηκάρια μετά  τον γνωστό βομβαρδισμό δηλώσεων στα κανάλια έδωσαν για άλλη μια φορά τη μάχη τους στην Βουλή και σα γατούλες ψήφισαν τον προϋπολογισμό που θα μας στείλει στα άπατα της εξαθλίωσης γνωρίζοντας μάλιστα ότι από την καινούργια χρονιά τα "κλιμάκια" των δανειστών και τοκογλύφων, θα ξεσκίσουν  ότι θετικό (λέμε τώρα) υπάρχει στο κουρελόχαρτο του Στουρνάρα και του επιτελείου του!
 
Όσο για το ζήτημα των πλειστηριασμών για το οποίο από τις τηλεοπτικές οθόνες η ελληνική κοινωνία γονατισμένη και εξουθενωμένη από τις διαλυτικές συνέπειες της ύφεσης, ακούει συζητήσεις επί συζητήσεων αδυνατώντας  να καταλάβει τι στο διάολο πρόκειται να παιχτεί με τα σπίτια τους. Αν ίσως έχουν καταλάβει κάτι είναι ότι ο γίγαντας Στουρνάρας ξεκινά τη μάχη κατά των πλειστηριασμών από την Εκάλη.
 
Μέσα σε όλα να ΄σου και ο ανεκδιήγητος Χάρης Θεοχάρης που γελά όποτε να ναι για ότι να ναι χωρίς να ξέρει κανένας γιατί  (ίσως η επιστήμη να έχει κάποια απάντηση) και αρπάζει ότι βρει από τις καταθέσεις βιβλιαρίων… Ο άνθρωπος δεν πρόκειται να αφήσει σέντσι…Έχει τέτοια μανία που αν δεν βρει άλλες τσέπες να  χώσει το χέρι του τον κόβω να βάζει χέρι στην δίκια του!!!
 
Βοήθεια μας!!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.