search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Καμία ανάμειξη η SAS στο θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα λένε οι βρετανικές αρχές

17.12.2013 06:33
Καμία ανάμειξη η SAS στο θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα λένε οι βρετανικές αρχές - Media

Δεν υπάρχει «κανένα αξιόπιστο στοιχείο» που να υποδεικνύει την ανάμειξη μέλους της SAS (Ειδική Αεροπορική Υπηρεσία) στην υπόθεση του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του επιχειρηματία Ντότι Αλ-Φαγιέτ

Δεν υπάρχει «κανένα αξιόπιστο στοιχείο» που να υποδεικνύει την ανάμειξη μέλους της SAS (Ειδική Αεροπορική Υπηρεσία) στην υπόθεση του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του επιχειρηματία Ντότι Αλ-Φαγιέτ, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.
 
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Ειδήσεων Press Association, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ώστε να δικαιολογούν την έναρξη ποινικής έρευνας.
 
Τον Αύγουστο είχε γίνει γνωστό ότι η αστυνομία εξέταζε νέες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η πριγκίπισσα δολοφονήθηκε από ένα μέλος των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.
 
Η επίσημη έκθεση της αστυνομίας σχετικά με τους ισχυρισμούς αυτούς πρόκειται να δημοσιευτεί το απόγευμα της Τρίτης.
 
Η Νταϊάνα, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, διαδόχου του βρετανικού θρόνου, και ο σύντροφός της Ντόντι αλ-Φαγέντ, γιος του Αιγύπτιου επιχειρηματία Μοχάμεντ αλ-Φαγέντ, σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997 στο Παρίσι. Ο πατέρας του Ντόντι, και πρώην ιδιοκτήτης των πολυκαταστημάτων Harrods, ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι είχε σκοτωθεί μετά από διαταγή του βρετανικού κατεστημένου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21