search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:52
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

18.12.2013 22:00
oldphotosprotoselido_19.121387391716.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σύμφωνο … επιβίωσης» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την αγωνία του Σαμαρά για σταθεροποίηση της κυβέρνησης. Ψάχνει «ντιλ» με την τρόικα για νέο μνημόνιο και χρέος. Στηρίζεται στον Βενιζέλο ελπίζοντας να μείνει όρθιο το ΠΑΣΟΚ. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει και όλοι ψάχνονται για την «επόμενη μέρα».

 
Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σύμφωνο … επιβίωσης» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την αγωνία του Σαμαρά για σταθεροποίηση της κυβέρνησης. Ψάχνει πρόωρο «ντιλ» με την τρόικα για νέο μνημόνιο και χρέος. Στηρίζεται στον Βενιζέλο ελπίζοντας να μείνει όρθιο το ΠΑΣΟΚ. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει και όλοι ψάχνονται για την «επόμενη μέρα».
 
ΣΥΡΙΖΑ: Φτιάχνει προφίλ πρωθυπουργού ο Τσίπρας. Στόχος είναι το πρωτάθλημα… και η καλή πορεία στην Ευρώπη.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ποιοι παίζουν επικίνδυνα με τις καταθέσεις. Όργιο φημών για επερχόμενο κούρεμα έχει αποτρελάνει τον κόσμο.
 
ΕΛΠΕ: Δέκα καυτά ερωτήματα για τη διοίκηση. Ο ρόλος του μάνατζμεντ για να τα δώσουν κοψοχρονιά.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ: «Το Ποντίκι» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δωρεάν και μειωμένα εισιτήρια για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.
 
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ: Ένθετο, ένα σατιρικό άλμπουμ με φωτομοντάζ των σκιτσογράφων του «Π» Soloup και Πάνου Ζάχαρη, για τα τρία χρόνια του μνημονίου.
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»: Συνέντευξη: Πέτρος Φιλιππίδης: «Η τέχνη δεν θα λύσει το πρόβλημα της ανεργίας». Ακόμη: Λέμε όχι στην αμήχανη Ελλάδα / Οι εξουσιαστές πάνε Εξάρχεια / Οι σταρ της κλασσικής μουσικής / Πίτερ Ο’Τουλ: Ο «Λόρενς» του Θεάτρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:52