13/12/2019 13:28:31

Μανώλης Γλέζος: Να καταργηθεί το ΦΠΑ

Ο Γλέζος γράφει στον Πούτιν: «Σύντροφε, τότε, κύριε, σήμερα» - Media

Σε μια ριζοσπαστική πρόταση προέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, ο οποίος πρότεινε να καταργηθεί το ΦΠΑ, εκφράζοντας έτσι τις αντιρρήσεις του για το πόσο δίκαιο είναι το παρόν φορολογικό σύστημα.
 
Ο Μανώλης Γλέζος, μιλώντας στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» τόνισε πως δίκαιη φορολογία σημαίνει: «Να εισπράξεις από τον πλούσιο, κλείνοντας την ψαλίδα μεταξύ άμεσων και έμμεσων φόρων. Προτείνω να καταργηθεί ο ΦΠΑ».
 
«Οι ελληνικές τράπεζες γνωρίζουν τα στοιχεία όσων αφαιρούν μεγάλα ποσά», σημείωσε για το ενδεχόμενο οι πλούσιοι να μεταφέρουν τα χρήματά τους σε τράπεζες του εξωτερικού.
 
Στον τόπο καταγωγής της μητέρας του, την Πάρο, είπε ο Μανώλης Γλέζος, ανακάλυψε 1.300 πολυτελείς βίλες που νοικιάζονται για υπέρογκα ποσά τα οποία δεν δηλώνονται. Το κατήγγειλε, όπως λέει στην εφημερίδα, στα υπουργεία Οικονομικών, Τουρισμού, στο ΣΔΟΕ και το Δημοτικό Συμβούλιο. Τελικά του απάντησαν πως έγιναν... επτά συλλήψεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.