search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Στη διάθεση Τσίπρα η παραίτηση Τατσόπουλου από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ

09.01.2014 17:37
Στη διάθεση Τσίπρα η παραίτηση Τατσόπουλου από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ - Media

«Βαρύ» χαρακτηρίζουν κύκλοι της Κουμουνδούρου το κλίμα για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο ο οποίος έθεσε στην διάθεση του Αλέξη Τσίπρα την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Βαρύ» χαρακτηρίζουν κύκλοι της Κουμουνδούρου το κλίμα για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο ο οποίος έθεσε στην διάθεση του Αλέξη Τσίπρα την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί αν την απόφαση θα λάβει η ίδια η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος ή ο πρόεδρος προσωπικά.
 
Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Πέτρος Τατσόπουλος ανέφερε ότι θα κρατήσει την έδρα. Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και είπε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί τις επιθέσεις και τη λοιδωρία για τις απόψεις του από απίθανους τύπους, όπως τους χαρακτήρισε, φέρνοντας σαν παράδειγμα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Διαμαντόπουλο.
 
Σε ανάρτησή του στο fb ανέφερε επίσης τα εξής:
 
«Κείμενα όπως το εν λόγω, καθώς και ανάλογες δηλώσεις βουλευτών ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αληθινή ομοβροντία φίλιων πυρών, κατακλύζουν από το πρωί το Διαδίκτυο. Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη. ΄Εχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ.


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01