25/02/2021 16:13:18

Πάτρα: Την απέλυσαν γιατί ήταν «βλοσυρή» και την ξανά απέλυσαν επειδή ήταν «διαχυτική»

Πάτρα: Την απέλυσαν γιατί ήταν «βλοσυρή» και την ξανά απέλυσαν επειδή ήταν «διαχυτική» - Media

Τη …λογική του …παράλογου βιώνει μια νεαρή εμποροϋπάλληλος το τελευταίο διάστημα η οποία εργαζόταν επί χρόνια σε γνωστό κατάστημα αλυσίδας η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης .

Μετά από προσφορά πέντε ετών η εργοδοσία της κοινοποίησε την απόλυση και όταν ρώτησε για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση την ενημέρωσαν πως το τελευταίο διάστημα έδειχνε άκεφη και βλοσυρή, με αποτέλεσμα να μην δίνει καλή εικόνα στους πελάτες!!!

Η κοπέλα παρά την άσχημη οικονομική θέση στην οποία βρισκόταν , αναζήτησε δουλειά αλλού και όντως μετά από λίγες ημέρες βρήκε σε κατάστημα με παρεμφερές αντικείμενο, ως που μετά από λίγους μήνες της ανακοίνωσαν πως λύεται η συνεργασία μαζί της .

Όταν απορημένη ζήτησε να μάθει το γιατί τότε έκπληκτη άκουσε τους ιδιοκτήτες να την ενημερώνουν, πως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και διαχυτική με τους πελάτες , με αποτέλεσμα να τους προβληματίζει και να τους αποπροσανατολίζει από τις αγορές τους!!!

Αυτά τα όμορφα και ωραία συμβαίνουν στην Πάτρα όπου τα εργασιακά κεκτημένα έχουν γίνει φύλλο και φτερό και φυσικά δεν τολμά κανείς να ζητήσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Αναδημοσίευση από: Γιάννης Γεωργόπουλος/ patrastimes.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.