search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:30
MENU CLOSE

Αλέξης Κούγιας για προφυλάκιση Μπούκουρα: «Σκληρή η κρίση, ατυχής η διαδικασία»

12.01.2014 17:25
Αλέξης Κούγιας για προφυλάκιση Μπούκουρα: «Σκληρή η κρίση, ατυχής η διαδικασία» - Media

«Σκληρή» χαρακτήρισε την κρίση για τον χρυσαυγίτη βουλευτή Ευστάθιο Μπούκουρα ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας.

«Σκληρή» χαρακτήρισε την κρίση για τον χρυσαυγίτη βουλευτή Ευστάθιο Μπούκουρα ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας.

Σε δηλώσεις σχετικά με την προφυλάκιση και του τρίτου βουλευτή της νεοναζιστικής οργάνωσης που πέρασε από τον ανακριτή αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Α. Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν έχω ξαναδεί πολιτική μέσα από τη Δικαιοσύνη. Εύχομαι να μην συμβαίνει αυτό γιατί κινδυνεύει η Δημοκρατία. Όταν καταρρέει η Δικαιοσύνη, καταρρέουν τα πάντα». Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι ο εντολέας του ρωτήθηκε από τις ανακρίτριες, για άλλους ανθρώπους «μέλη της Χρυσής Αυγής», αλλά και για τους συγκατηγορουμένους συναδέλφους του, ερωτήσεις στις οποίες απάντησε ότι δεν γνωρίζει και αποδοκιμάζει οποιεσδήποτε έκνομες ενέργειες.

«Σέβομαι την απόφαση αλλά είμαι υποχρεωμένος να το πω. Δεν ασχολούμαι με τους άλλους κατηγορουμένους, εδώ πάντως δεν ισχύει ό,τι ισχύει για άλλες υποθέσεις. Οι ανακρίτριες πήραν την απόφαση χωρίς να μας κοιτάξουν στα μάτια». Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε «ατυχή» τη διαδικασία και τόνισε ότι είναι βέβαιος πως ο εντολέας του στο δικαστήριο θα απαλλαγεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28