search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:41
MENU CLOSE

Στον ανακριτή ο πρώην επικεφαλής των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

17.01.2014 07:07
Στον ανακριτή ο πρώην επικεφαλής των ναυπηγείων Σκαραμαγκά - Media

Ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς απολογείται την Παρασκευή ο πρώην επικεφαλής των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Σωτήρης Εμμανουήλ, που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες κατηγορούμενος για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς, που χειρίζεται την υπόθεση εξοπλιστικών προγραμμάτων, απολογείται την Παρασκευή ο πρώην επικεφαλής των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Σωτήρης Εμμανουήλ, που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες κατηγορούμενος για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο Σωτήρης Εμμανουήλ εμπλέκεται σε διακίνηση παράνομων χρημάτων, που φέρεται να φθάνουν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.
 
Το Σάββατο ενώπιον του ανακριτή θα μεταχθεί για να απολογηθεί και ο πρώην στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ιωάννης Μπέλτσιος, ο οποίος επίσης συνελήφθη για τις ίδιες κατηγορίες με τον Σωτήρη Εμμανουήλ. Και οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται στη ΓΔΑΑ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30