search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:16
MENU CLOSE

Σε αργία ο 50χρονος δάσκαλος στην Άρτα

22.01.2014 15:19
Σε αργία ο 50χρονος δάσκαλος στην Άρτα - Media

Σε αργία τέθηκε ο 50χρονος δάσκαλος στην Άρτα, ο οποίος φέρεται να έδωσε εντολή σε μαθητές του να χαστουκίσουν ένα 8χρονο συμμαθητή τους, επειδή δεν υπάκουσε στα λεγόμενά του.

 
Σε αργία τέθηκε ο 50χρονος δάσκαλος στην Άρτα, ο οποίος φέρεται να έδωσε εντολή σε μαθητές του να χαστουκίσουν ένα 8χρονο συμμαθητή τους, επειδή δεν υπάκουσε στα λεγόμενά του.
 
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ που μίλησε με τον πατέρα του 8χρονου, η μητέρα λέει ότι βρήκε το παιδί της με εκδορές στο πρόσωπο, να κλαίει στα σκαλιά του 8ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης. Όταν μπήκε αναστατωμένη στο κτίριο ζητώντας να μάθει τι συνέβη στο παιδί της, συνάντησε τον δάσκαλο, ο οποίος φέρεται να της είπε το εξής: «Χτύπησαν τα παιδιά τον γιο σου, κατ' εντολήν μου. Παραφέρθηκα, σου ζητώ συγγνώμη».
 
Αμέσως μετά, η μητέρα με τον μικρό μαθητή πήγαν στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Το βράδυ της Τρίτης η μητέρα του αγοριού, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό, καταθέτοντας παράλληλα μήνυση κατά του δασκάλου του σχολείου.
 
Ο 50χρονος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε τη διώξή του. Η υπόθεσή του έλαβε αναβολή για την Παρασκευή, ενώ το υπουργείο αποφάσισε να θέσει τον 50χρονο δάσκαλο σε αργία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01