search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:17
MENU CLOSE

Περί βουλευτικών ασυλιών…

23.01.2014 08:52

Χωρίς τη βουλευτική ασυλία, ο Βασίλης Καπερνάρος από τους ΑΝΕΛ θα αντιμετωπίσει δικαστικά τη μη έκδοση φορολογικών παραστατικών για την οποία βαρύνεται μετά τη χτεσινή ψηφοφορία στη Βουλή

Χωρίς τη βουλευτική ασυλία, ο Βασίλης Καπερνάρος από τους ΑΝΕΛ θα αντιμετωπίσει δικαστικά τη μη έκδοση φορολογικών παραστατικών για την οποία βαρύνεται μετά τη χτεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, με 191 να ψηφίζουν υπέρ, 31 κατά και 8 να δηλώνουν «παρών» ή «λευκό». Πάντως, παρά το χτεσινό πατατράκ μεταξύ Νότη Μαριά και Αργύρη Ντινόπουλου, μετά τη μήνυση του πρώτου που θίχτηκε επειδή ο δεύτερος είπε ότι ήταν κάποτε ΠΑΣΟΚ και υποστηρικτής του Σημίτη, η Βουλή απέρριψε την άρση της ασυλίας του, με 208 να ψηφίζουν κατά και 20 υπέρ. Πιο μοιρασμένες ήταν οι ψήφοι για τον Μ. Βαρβιτσιώτη (για υπόθεση που αφορά τον Δήμο Γλυφάδας), όπου με 143 ψήφους κατά απορρίφθηκε η ασυλία του, ενώ 78 ψήφισαν υπέρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:17