search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:18
MENU CLOSE

Κάιρο: Βόμβα στο αρχηγείο της αστυνομίας

24.01.2014 06:42
Κάιρο: Βόμβα στο αρχηγείο της αστυνομίας - Media

Στόχος βομβιστικής επίθεσης, με τουλάχιστον δύο νεκρούς, έγινε το αρχηγείο της αστυνομίας στο Κάιρο τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Στόχος βομβιστικής επίθεσης, με τουλάχιστον δύο νεκρούς, έγινε το αρχηγείο της αστυνομίας στο Κάιρο τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Στην περιοχή του αρχηγείου σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη, που συγκλόνισε μεγάλο μέρος της αιγυπτιακής πρωτεύουσας και κάλυψε το κέντρο της με καπνό.

Την έκρηξη ακολούθησε ανταλλαγή πυρών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένοπλοι άνοιξαν πυρ προς την πλευρά του κεντρικού κτιρίου της αστυνομικής διοίκησης. 

Πιθανότερη αιτία της έκρηξης θεωρείται παγιδευμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με πηγές από τις δυνάμεις ασφαλείας που επικαλείται το «Reuters».

Θυμίζουμε ότι χθες πέντε αστυνομικοί είχαν σκοτωθεί σε επίθεση σε σημείο ελέγχου στο Μπενί Σουέφ, στο νότιο τμήμα της χώρας. Από την ανατροπή του ισλαμιστή Μόρσι τον Ιούλιο, συνολικά 250 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας έχουν χάσει τη ζωή τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46