search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:03
MENU CLOSE

Σε ποιον ανήκει η Ιστορία;

28.01.2014 22:00
Σε ποιον ανήκει η Ιστορία; - Media

Εβδομήντα χρόνια συμπληρώνονται το 2015 από τον θάνατο της Άννας Φρανκ και δύο Γερμανοί παραγωγοί τσακώνονται για το ποιος έχει το δικαίωμα να διηγηθεί την τόσο σύντομη ζωή του κοριτσιού.

Εβδομήντα χρόνια συμπληρώνονται το 2015 από τον θάνατο της Άννας Φρανκ και δύο Γερμανοί παραγωγοί τσακώνονται για το ποιος έχει το δικαίωμα να διηγηθεί την τόσο σύντομη ζωή του κοριτσιού. Το κανάλι ZDF ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια σειρά για τη ζωή της οικογένειας Φρανκ και προκάλεσε τη μήνι του Ιδρύματος «Άννα Φρανκ» που είχε ιδρύσει ο πατέρας της μικρής. Αιτία το ότι δεν έχει δώσει σχετική άδεια, ενώ, αντιθέτως, έχει παραχωρήσει το δικαίωμα να μιλήσει για το κοριτσάκι σε Γερμανό κινηματογραφικό παραγωγό. Το σχέδιο του ZDF υποστηρίζει το άλλο Ίδρυμα «Άννα Φρανκ», το οποίο έχει τη διαχείριση του σπιτιού της στο Άμστερνταμ. Τα δύο ιδρύματα έχουν βρεθεί πρόσφατα αντίδικοι στα δικαστήρια. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα με τη συμβολή των Γερμανών παραγωγών που ξέρουν και αυτοί πολύ καλά πως αποκλειστικά δικαιώματα για την κινηματογράφηση του «Ημερολογίου» σημαίνουν μεγαλύτερες εισπράξεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:02