search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Τριερβελέρ: Σαν να έπεσα από ουρανοξύστη

30.01.2014 10:38
Τριερβελέρ: Σαν να έπεσα από ουρανοξύστη - Media

Όταν έμαθε τη σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ ήταν «σαν να έπεσα από ουρανοξύστη» εξομολογείται η Βαλερί Τριερβελέρ στο γαλλικό περιοδικό Paris Match.

Όταν έμαθε τη σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ ήταν «σαν να έπεσα από ουρανοξύστη» εξομολογείται η Βαλερί Τριερβελέρ στο γαλλικό περιοδικό Paris Match.
 
«Άκουγα φήμες, αλλά φήμες ακούγονται για όλο τον κόσμο. Άκουγα και για μένα συνεχώς. Όμως δεν έδινα σημασία», είπε. «Αυτό μπορεί να ακουστεί παράξενο, αλλά δεν περνάω μια περίοδο κρίσης. Δεν είναι ο πρώτος χωρισμός. Ο χωρισμός αυτός ήταν βίαιος γιατί προβλήθηκε από τα ΜΜΕ», πρόσθεσε. Αναφερόμενη στη ζωή της η Τριερβελέρ σημειώνει ότι «βρέθηκα στο Μέγαρο των Ηλυσίων μέσα στη χλιδή. Ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα, αλλά η μητέρα μου ήταν ταμίας και ο πατέρας μου είχε χάσει το ένα του πόδι».
 
Εν τω μεταξύ σε αποκαλύψεις προέβη η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ και στην Ινδία όπου παραχώρησε αποκλειστικές συνεντεύξεις που υπόσχεται αποκαλύψεις. Αύριο, το περιοδικό Le Parisien magazine κυκλοφορεί με εξώφυλλο την δημοσιογράφο και τίτλο ελεύθερη.
 
Την ίδια ώρα συνάδελφος της Ζουλί Γκαγιέ έσπευσε να υπερασπιστεί την ηθοποιό που ορισμένα δημοσιεύματα την περιγράφουν ως άτομο ελευθέρων ηθών, κάνοντας λόγο για μια «έξυπνη» και «καλλιεργημένη» γυναίκα.
 
Το ερωτικό σκάνδαλο σχολίασε και η απατημένη πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν, η δημοσιογράφος Αν Σινγκλερ λέγοντας ότι «ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για πρώτη φορά αντιμετωπίστηκε σαν μια βεντέτα της showbiz. Δηλαδή είχε την ίδια αντιμετώπιση με την Βανέσα Παραντί, τον Τζονι Χάλιντεϊ ή την οικογένεια του Μονακό. Αυτό εφαρμόστηκε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας όποιο κι αν ήταν το κόστος που θα μπορούσε να έχει στον δημόσιο βίο. Είμαστε σε μια πολύ σημαντική φάση της θητείας του που θα μπορούσε απολύτως να ανατραπεί και επισκιάστηκε από αυτή την ανακοίνωση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01