search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:12
MENU CLOSE

Φεβρουάριος με πολλές πρεμιέρες

01.02.2014 22:00
Φεβρουάριος με πολλές πρεμιέρες - Media

Επίσημη πρεμιέρα είχε την περασμένη Κυριακή η παράσταση «Πολιτισμός: Μια κοσμική τραγωδία» του Δημήτρη Δημητριάδη, που ανεβαίνει – σχεδόν sold out κάθε βράδυ που παίζεται – στο υπόγειο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης 

* Επίσημη πρεμιέρα είχε την περασμένη Κυριακή η παράσταση «Πολιτισμός: Μια κοσμική τραγωδία» του Δημήτρη Δημητριάδη, που ανεβαίνει – σχεδόν sold out κάθε βράδυ που παίζεται – στο υπόγειο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης από την ομάδα Bijoux de Cant. Είδαμε εκεί τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, την Ιωάννα Παππά με τον συμπρωταγωνιστή της στις «Αλεπούδες» Δημήτρη Λάλο, τον Νίκο Ψαρρά, τον Βασίλη Μπισμπίκη, τη Γιούλικα Σκαφιδά, τον Τίμο Περλέγκα, τη Μαρία Πρωτόπαππα και πολλούς ακόμη.

* Γεμάτος πρεμιέρες είναι ο Φεβρουάριος. Τρεις αναμένουμε στο Εθνικό Θέατρο (αργότερα απ’ ό,τι αναμενόταν): στις 15.2 «Οι απόψεις ενός κλόουν» του Χάινριχ Μπελ, σε σκηνοθεσία του Αργύρη Ξάφη, στις 19.2 «Η πρόβα νυφικού» σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Χατζάκη, με τους Άλκη Κούρκουλο και Ευγενία Δημητροπούλου, και στις 21.2 το έργο «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» του Λουίτζι Πιραντέλο σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά με την Ξένια Καλογεροπούλου και τον Μηνά Χατζησάββα.

* Μένοντας λίγο παραπάνω στο Εθνικό, να σημειώσουμε πως την ερχόμενη Τρίτη ο καλλιτεχνικός διευθυντής του, σε συνέντευξη Τύπου, θα δώσει στη δημοσιότητα έναν οικονομικό απολογισμό τής μέχρι τώρα θητείας του, ενώ θα ανακοινώσει και επίσημα τις καλοκαιρινές παραγωγές (που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι οι «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Φάνη Μουρατίδη, Γιάννη Ζουγανέλη, «Ιππόλυτος» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου, με τους Νίκο Κουρή, Λήδα Πρωτοψάλτη, και «Ερωτόκριτος» του Κορνάρου).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01