search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:15
MENU CLOSE

Ο Μήτρογλου και ο… Μανώλης Αγγελόπουλος

31.01.2014 17:33
Ο Μήτρογλου και ο… Μανώλης Αγγελόπουλος - Media

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι πλέον παίκτης της Φούλαμ και η μεταγραφή του έσπασε κάθε προηγούμενο που ενέπλεκε ελληνική ομάδα ή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι πλέον παίκτης της Φούλαμ και η μεταγραφή του έσπασε κάθε προηγούμενο που ενέπλεκε ελληνική ομάδα ή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Στο Λονδίνο ο τέως φορ του Ολυμπιακού θα συναντήσει τον Γιώργο Καραγκούνη και τον… Μανώλη Αγγελόπουλο. Όχι, ο συχωρεμένος λαϊκός τραγουδιστής δεν αναστήθηκε αλλά ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ Σαχίντ Καν είναι ο τέλειος σωσίας του.

Δεν είναι μόνο το σκούρο χρώμα στην επιδερμίδα ή τα μαύρα σπαστά μαλλιά αλλά και το τσιγκελωτό μουστάκι που κάνουν την ομοιότητα μοναδική.

Υπάρχει μάλιστα η φήμη ότι για το «καλωσόρισες» στον Έλληνα επιθετικό θα ακουστεί από τα μεγάφωνα του γηπέδου το σουξέ «Τα μαύρα μάτια σου»…

Πέραν πλάκας πάντως, ο Καν –Πακιστανός με αμερικανική υπηκοότητα – είναι δισεκατομμυριούχος και εκτός από τη λονδρέζικη ομάδα έχει και τους Τζάκσονσβιλ Τζάγκουαρς που παίζουν στο αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:14