search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:42
MENU CLOSE

Τι υποστηρίζει ο Άγγελος Φιλιππίδης από την Τουρκία (audio)

04.02.2014 19:00
Φιλιππίδης: Να αποσυρθούν οι «αβάσιμες και συγχυτικές κατηγορίες» - Media

Ο Άγγελος Φιλιππίδης δηλώνει στο enikos.gr ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, επιμένει ότι κάποιοι δεν θέλουν να γυρίσει για να μην καταθέσει, σχολιάζοντας παράλληλα τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο Άγγελος Φιλιππίδης δηλώνει στο enikos.gr ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, επιμένει ότι κάποιοι δεν θέλουν να γυρίσει για να μην καταθέσει, σχολιάζοντας παράλληλα τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
 
Μιλώντας στο enikos.gr από την Τουρκία ο Άγγελος Φιλιππίδης υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να ξέρει ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να επιστρέψει στην Ελλάδα και στρέφεται κατά της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου δηλώνοντας ότι «έχει εκτελέσει από το ένα μέτρο την καριέρα μου».
 
Ακούστε το ηχητικό 
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:42