search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:55
MENU CLOSE

Κυβερνητικές σκέψεις για Μώραλη στον Πειραιά, Γκερέκου στο Ιόνιο

10.02.2014 07:02
Κυβερνητικές σκέψεις για Μώραλη στον Πειραιά, Γκερέκου στο Ιόνιο - Media

Μετά τη δυστοκία της Νέας Δημοκρατίας να βρει τα κατάλληλα πρόσωπα ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις τους μεγάλους δήμους και περιφέρειες, στη Συγγρού αποφασίζουν να το «πάρουν αλλιώς».
 

Μετά τη δυστοκία της Νέας Δημοκρατίας να βρει τα κατάλληλα πρόσωπα ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις τους μεγάλους δήμους και περιφέρειες, στη Συγγρού αποφασίζουν να το «πάρουν αλλιώς».
 
Φαίνεται λοιπόν πως στον Πειραιά «παίζει» ένα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να «κατεβάσει» στο λιμάνι τον Γιάννη Μώραλη, πρόεδρο της Superleague και επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού, αφού ο νυν δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν συγκεντρώνει καλά ποσοστά.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Real News», ο νυν δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον υποψήφιο του Θοδωρή Δρίτσα του ΣΥΡΙΖΑ και υπό το φόβο να χαθεί ένας από τους μεγαλύτερους δήμους του λεκανοπεδίου, η Συγγρού στρέφεται στον Γιάννη Μώραλη για να… «κερδίσει» και τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων».
 
Το πρόσωπο έκπληξη στο μέτωπο των περιφερειακών εκλογών έρχεται στο… Ιόνιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Άντζελα Γκερέκου να εγκαταλείπει τη Βουλή για να διεκδικήσει την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
 
Όπως γράφει το «Βήμα της Κυριακής», ο σεισμός στην Κεφαλονιά φέρνει ανακατατάξεις στα ψηφοδέλτια, αφού στον περιφερειάρχη Σπυρίδωνα Σπύρου καταλογίζεται ελλιπής προετοιμασία και σχέδιο αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:53