search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:39
MENU CLOSE

Επίθεση Γιαννακόπουλου σε Αλαφούζο – Απειλεί με μηνύσεις

12.02.2014 13:02
Επίθεση Γιαννακόπουλου σε Αλαφούζο – Απειλεί με μηνύσεις - Media

Εμφύλιος εν’ όψει στον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, του Γιάννη Αλαφούζου, ύστερα από αναφορές στο πρόσωπο του επιχειρηματία σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού.

Εμφύλιος εν’ όψει στον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, του Γιάννη Αλαφούζου, ύστερα από αναφορές στο πρόσωπο του επιχειρηματία σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onsports.gr, συμφερόντων Γιαννακόπουλου, «τηλεοπτικός σταθμός ιδιοκτησίας ανθρώπων που είτε είναι φυγόδικοι είτε έχουν αντιμετωπίσει κατηγορίες για λαθρεμπόριο εις βάρος της χώρας, εξαπέλυσε – μέσω γνωστής για την αφερεγγυότητά της τηλεοπτικής εκπομπής που έχει αυτοανακηρυχθεί σε θεματοφύλακα της κάθαρσης του ελληνικού αθλητισμού – πρωτοφανή και καθ’ όλα αήθη επίθεση προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με ανυπόστατους ισχυρισμούς και δυσφημιστικά σχόλια». 
 
Στο ίδιο δημοσίευμα τίθεται και το ερώτημα «μήπως αυτή η αήθης επίθεση έρχεται ως… απάντηση στην πρόσφατη εξαγγελία του Δ. Γιαννακόπουλου για προσφορά βοηθείας, από το καλοκαίρι, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός».
 
Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας ότι ο «Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κινηθεί δικαστικώς, υποβάλλοντας μήνυση και αγωγή κατά φυσικών και ηθικών αυτουργών των έκνομων ενεργειών που λαμβάνουν χώρα εναντίον του».   

Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος, θέλοντας να ρίξει τους τόνους, άφησε να διαρρεύσει πως το θέμα (έχει να κάνει με μία δικαστική υπόθεση στις 13 Νοεμβρίου, στο οποίο ο Γιαννακόπουλος είναι κατηγορούμενος για απειλές σε βάρος των διαιτητών του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας) έπαιξε μόλις για 10 δευτερόλεπτα και δεν έγινε αναπαραγωγή σε άλλη εκπομπή ή δελτίο του καναλιού.

Παράλληλα η πλευρά Αλαφούζου τονίζει πως η εκπομπή είναι «αυτόνομη» και επιπρόσθετα αυτό πιστοποιείται από το γεγονός ότι αναγνώστηκε η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που χαρακτήριζε τον Γιάννη Αλαφούζο ως «μανιοκαταθλιπτικό».

Τέλος, υπογραμμίζεται πως στην εκπομπή έγινε αναφορά και στην υπόθεση των Μαρινάκη-Θεοδωρίδη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01