search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:12
MENU CLOSE

Πανέτοιμη η Εθνική

11.06.2010 10:52
Πανέτοιμη η Εθνική - Media

Η Εθνική Ελλάδας μετράει αντίστροφα για την σέντρα στο Μουντιάλ. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 2.30 τη Νότιο Κορέα και το μεσημέρι η αποστολή πέταξε από το Ντέρμπαν για το Πορτ Ελίζαμπεθ όπου θα γίνει το ματς.

Η Εθνική Ελλάδας μετρά αντίστροφα για την σέντρα στο Μουντιάλ. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 2.30 τη Νότια Κορέα και έτσι το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή πέταξε από το Ντέρμπαν για το Πορτ Ελίζαμπεθ, όπου θα γίνει το ματς.

Ο Ότο Ρεχάγγελ επέστησε την προσοχή των παικτών του στις αντεπιθέσεις των Ασιατών και ζήτησε να αξιοποιηθεί η ικανότητα της ομάδας στα στημένα. Η Ελλάδα, που θα έχει στο πλευρό της περίπου 10.000 ομογενείς και εκδρομείς, θα παραταχθεί με 3 κεντρικούς αμυντικούς, δύο παίκτες στο κέντρο, τέσσερις στα πλάγια και έναν επιθετικό σε διάταξη 3-5-2.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01