search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:37
MENU CLOSE

Η χαρά των μπουκ

21.10.2009 11:46
Η χαρά των μπουκ - Media

Η χθεσινή βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ έκρυβε την μεγαλύτερη –έως τώρα- έκπληξη στη διοργάνωση και αρκετές ακόμη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ουδείς γηπεδούχος πλην του Ολυμπιακού νίκησε, κάτι που σημαίνει ότι οι «μπουκ» γέμισαν τα ταμεία τους

Η χθεσινή βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ έκρυβε την μεγαλύτερη –έως τώρα- έκπληξη στη διοργάνωση και αρκετές ακόμη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ουδείς γηπεδούχος πλην του Ολυμπιακού νίκησε, κάτι που σημαίνει ότι οι «μπουκ» γέμισαν τα ταμεία τους. Η πρωταθλήτρια Ρωσίας Ρουμπίν Καζάν έκανε το μεγάλο «μπαμ» αφού νίκησε με 2-1 μέσα στη Βαρκελώνη την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα. Στο Μιλάνο η Ίντερ σκόνταψε απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου (2-2) ενώ στο «Άνφιλντ» η λαβωμένη Λιόν ανέτρεψε το σκορ και πέτυχε τεράστια νίκη με 2-1 απέναντι στη Λίβερπουλ. Στη Γλασκώβη οι ΡέΊντζερς προηγήθηκαν νωρίς αλλά η ρουμανική Ουνιρέα τους ταπείνωσε με το επιβλητικό 4-1! Στη Στουτγκάρδη η τοπική ομάδα έγινε παιχνιδάκι στα χέρια της Σεβίγια (1-3) ενώ στο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού η Άλκμααρ ισοφάρισε την Άρσεναλ στις καθυστερήσεις (1-1).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:36