07/07/2020 02:53:32

Πρύτανης: «Ηθελημένα η ΕΛΑΣ έχει επιλέξει την ΑΣΟΕΕ»

Πρύτανης: «Ηθελημένα η ΕΛΑΣ έχει επιλέξει την ΑΣΟΕΕ» - Media

Για τις καθημερινές συγκρούσεις που πραγματοποιούνται στον προαύλιο χώρο της ΑΣΟΕΕ μεταξύ της ΕΛΑΣ και των μικροπωλητών μίλησε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Κωνσταντίνος Γάτσιος.
 
Μιλώντας στο Βήμα FM ο κ. Γάτσιος, υπαινίχθηκε ότι ηθελημένα η ΕΛΑΣ έχει επιλέξει ειδικά την περιοχή της ΑΣΟΕΕ για να χτυπήσει το παραεμπόριο και διέψευσε ότι μέσα στο προαύλιο κρύβουν τα προϊόντα τους οι μετανάστες.
 
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει η ΕΛΑΣ το παραεμπόριο έχει αποδειχτεί χρόνια τώρα αναποτελεσματικός καθώς πουθενά στον κόσμο τα ΜΑΤ δεν είναι το κατάλληλο όργανο για να αντιμετωπίσει το παραεμπόριο.
 
«Όλη αυτή η καθημερινή “μάχη” θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των ιδρυμάτων. Η διοίκηση δεν μπορεί να ελέγχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το προαύλιο. Το σενάριο των συγκρούσεων δημιουργεί κόστος ,χωρίς να λύνει φυσικά κανένα πρόβλημα. Χρειάζονται μέτρα πρόληψης και η απόφαση να κλείσει η σχολή είναι πολύ σοβαρή και αναγκάστηκα να την πάρω ώστε να υπάρξουν επιτέλους μέτρα για όλη αυτήν την κατάσταση», κατέληξε ο κ. Γάτσιος.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.