search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:26
MENU CLOSE

Νεκρή η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, Ελ Ρεν Σκοτ

17.03.2014 18:18
Νεκρή η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, Ελ Ρεν Σκοτ - Media

Νεκρή στο διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η σχεδιάστρια μόδας Ελ Ρεν Σκοτ, σύντροφος του Μικ Τζάγκερ.

Νεκρή στο διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η σχεδιάστρια μόδας Ελ Ρεν Σκοτ, σύντροφος του Μικ Τζάγκερ.
 
Η 49χρονη Σκοτ βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης από τον βοηθό της, αναφέρει το BBC. Η αστυνομία θεωρεί ότι πρόκειται για αυτοκτονία, αν και αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει ο Guardian, η σχεδιάστρια βρέθηκε κρεμασμένη. Εκπρόσωπος του Μικ Τζάγκερ δήλωσε ότι ο τραγουδιστής «είναι σοκαρισμένος και συντετριμμένος» από τον θάνατο της Σκοτ. Η Σκοτ και ο Τζάγκερ ήταν ζευγάρι από το 2001.
 
Η Ελ Ρεν Σκοτ (το πραγματικό της όνομα ήταν Λουάν Μπαμπρόου) μεγάλωσε από ανάδοχους γονείς στη Γιούτα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στο Παρίσι και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να εργαστεί ως στυλίστρια. Τον περασμένο μήνα ήταν προγραμματισμένο να παρουσιάσει δημιουργίες της στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. Ωστόσο, το σόου ακυρώθηκε, εξαιτίας «καθυστερήσεων στην παραγωγή». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:24