search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:32
MENU CLOSE

Σταύρος Θεοδωράκης: Μπορώ να συνεργαστώ και με τον «διάβολο» για το καλό της χώρας

18.03.2014 11:30
Σταύρος Θεοδωράκης: Μπορώ να συνεργαστώ και με τον «διάβολο» για το καλό της χώρας - Media

Η τελευταία μέρα της περιοδείας στην Κρήτη βρήκε το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Λασίθι. Ξεκινώντας από την Σητεία συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής με τους οποίους συζήτησε το θέμα του τοπικού Νοσοκομείου.

 
Αναδημοσίευση από: cretapost.gr
 
Η τελευταία μέρα της περιοδείας στην Κρήτη βρήκε το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Λασίθι. Ξεκινώντας από την Σητεία συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής με τους οποίους συζήτησε το θέμα του τοπικού Νοσοκομείου.
 
Αργότερα συνάντησε ψαράδες με τους οποίους μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ένα από τα οποία είναι ότι βρίσκονται «απομονωμένοι» από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα λόγω γραφειοκρατίας.
 
Σημαντικές συζητήσεις είχε και στην Ιεράπετρα με νέους αγρότες, αλλά και με κατοίκους του Αγίου Νικολάου οι οποίοι και έσπευσαν να τον υποδεχθούν με ιδιαίτερη θέρμη.
 
«Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η πολιτική δεν είναι κληρονομικό δικαίωμα κανενός. Ούτε είναι μία ιστορία που πρέπει να παίζεται μέσα σε κλειστά κομματικά γραφεία. Η πολιτική είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη. Και το είπα σε κάποιους φίλους, ανεξαρτήτως των διαφωνιών που έχουμε ο καθένας για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, να συμφωνήσουμε σε αυτό που συμφωνεί ο περισσότερος ελληνικός λαός.
 
Γιατί οι δημοσκοπήσεις λένε ένα πολύ ενδιαφέρον πράγμα. Ανεξαρτήτως αν θα μας ψηφίσουν ή όχι, ο κόσμος χάρηκε που έγινε Το Ποτάμι. Γιατί θα αυξηθεί η συμμετοχή του κόσμου στα κοινά και θα συζητήσουμε πιθανών για κάποιες λύσεις. Τώρα, αν συμφωνήσουμε ή διαφωνήσουμε, αυτό είναι μία άλλη υπόθεση.
 
Είδα κάποιους υπουργούς, είκοσι χρόνια υπουργούς, τριάντα χρόνια βουλευτές που βγήκαν,  θα τους είδατε κι εσείς, που λέγανε: καλά, από πού κι ως που; Ποιανού; Γιατί, πώς; Λοιπόν, από το μηδέν στην κορυφή. Από το μηδέν για να αλλάξουμε τον τόπο».
 
«Να στηρίξουν οι πολίτες στις ερχόμενες εκλογές ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το πολιτικό παρελθόν της χώρας, ζήτησε από την Ιεράπετρα ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνεχίζοντας και ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Κρήτη.
 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ξεκαθάρισε ότι το να συμμετέχεις στην πολιτική σκηνή δεν είναι δικαίωμα κληρονομικό, ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που φέρνουν το Ποτάμι, Τρίτη δύναμη.
 
Κλείνοντας σε δήλωσή του ανέφερε ότι θα συνεργαζόταν και με τον «διάβολο» για το καλό της χώρας». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30