search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:33
MENU CLOSE

Τραγωδία στον Πύργο: Μαχαίρωσε και σκότωσε εν ψυχρώ τον ίδιο του τον αδερφό!

24.03.2014 05:54
Τραγωδία στον Πύργο: Μαχαίρωσε και σκότωσε εν ψυχρώ τον ίδιο του τον αδερφό! - Media

Τραγική κατάληξη είχε η συμπλοκή δύο αδερφών Ρομά στο κέντρο του Πύργου, το βράδυ της Κυριακής, με τον έναν εξ αυτών να πέφτει νεκρός μετά από μαχαιριά που δέχτηκε στην καρδιά από τον άλλον.

Τραγική κατάληξη είχε η συμπλοκή δύο αδερφών Ρομά στο κέντρο του Πύργου, το βράδυ της Κυριακής, με τον έναν εξ αυτών να πέφτει νεκρός μετά από μαχαιριά που δέχτηκε στην καρδιά από τον άλλον.

Τα δύο αδέρφια, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προσωπικές διαφορές και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησαν να τις λύσουν με αυτό τον τρόπο. Πριν λίγες μέρες, ο 42χρονος είχε επιτεθεί στον 35χρονο αδερφό του και τον είχε τραυματίσει με μαχαίρι στη θωρακική χώρα. Την Κυριακή οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Αρχικά οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με τον 35χρονο να βγάζει μαχαίρι και να χτυπάει στην καρδιά τον 42χρονο, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος νεκρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη στιγμή του φονικού στην κεντρική πλατεία του Πύργου, όπου συνέβη το περιστατικό, υπήρχε αρκετός κόσμος, ο οποίος παρακολουθούσε σοκαρισμένος τη συμπλοκή.

Ο 42χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό περίπου 150 Ρομά συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο, όπου μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπάρχουν φόβοι για αντίποινα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αργά το βράδυ της Κυριακής, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης.
 

Πηγή:  ilialive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30