search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:50
MENU CLOSE

Οκτώ νεκροί από κατολίσθηση στις ΗΠΑ

24.03.2014 07:20
Οκτώ νεκροί από κατολίσθηση στις ΗΠΑ - Media

Οκτώ νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός μεγάλης κατολίσθησης που σημειώθηκε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, στα βορειοδυτικά των ΗΠΑ. 

 
Οκτώ νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός μεγάλης κατολίσθησης που σημειώθηκε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, στα βορειοδυτικά των ΗΠΑ. 

Οι έρευνες στα συντρίμμια συνεχίζονται, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι σε τόνους λάσπης. Η κατολίσθηση αποδίδεται στις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων.

Ο αρχηγός της πυροσβεστικής, Τράβις Χοτς, δήλωσε ότι αρκετοί από τους αγνοούμενους είναι κάτοικοι της περιοχής και βρίσκονταν ακριβώς στο κέντρο της κατολίσθησης.

Ο Χοτς πρόσθεσε ότι είναι πιθανό άνθρωποι που οδηγούσαν την ώρα της καταστροφής να έχουν θαφτεί κάτω από τους τόνους λάσπης.

Οι συνθήκες καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο των διασωστών. Ενδεικτικό είναι ότι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το βράδυ του Σαββάτου την αναζήτηση ενός ανθρώπου, ο οποίος ακουγόταν να ζητά βοήθεια κάτω από τα συντρίμμια ενός σπιτιού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:49