search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:57
MENU CLOSE

Μεγάλος Αδερφός στον Δήμο Βύρωνα…

28.03.2014 22:00
oldphotoskamera1395999188.jpg

Σε ρόλο… Μεγάλου Αδερφού, ο δήμαρχος του Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς τοποθέτησε, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του δημαρχείου, κάμερες στα γραφεία…

Σε ρόλο… Μεγάλου Αδερφού, ο δήμαρχος του Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς τοποθέτησε, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του δημαρχείου, κάμερες στα γραφεία των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών και στο κυλικείο του κοιμητηρίου της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Βύρωνα. Οι εργαζόμενοι κατηγορούν τον δήμαρχο για «αλαζονική, αντιδημοκρατική και καθεστωτική συμπεριφορά», η οποία επιδιώκει «να επιβάλει ένα κλίμα ελέγχου, παρακολούθησης των εργαζομένων με στόχο τον φόβο, την πειθάρχηση και τον έλεγχο… των πιο κρυφών κυττάρων μας…».
«Οι πολιτικές αυτές του κ. Χαρδαλιά, που είναι και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, είναι ενταγμένες στο γενικότερο πολιτικό κλίμα που επιβάλλει η συγκυβέρνηση και γενικότερα το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο στην εποχή των πιο βάρβαρων πολιτικών και της καταπάτησης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, εντείνοντας την καταστολή, τον αυταρχισμό, την παρακολούθηση των εργαζομένων.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Χαρδαλιάς γίνεται εμπνευστής αντιδημοκρατικών πολιτικών. Πριν από 12 χρόνια, όταν πρωτοανέλαβε δήμαρχος, ήταν αυτός που ήθελε να επιβάλει στην πόλη το σώμα των ανθρωποφυλάκων, δεν τα κατάφερε όμως, εξ αιτίας των αντιδράσεων των φορέων και των πολιτών», προσθέτουν στην καταγγελία τους για τον δήμαρχο, που στις ερχόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01