search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:34
MENU CLOSE

Μην (ξε)μείνουμε με την Gaga

03.04.2014 21:00
Μην (ξε)μείνουμε με την Gaga - Media

Εδώ και λίγες μέρες γίνεται πολλή κουβέντα για το ότι έρχεται η Lady Gaga. Στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ η εκκεντρική περσόνα θα παρουσιάσει το σόου Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop ball. 

Εδώ και λίγες μέρες γίνεται πολλή κουβέντα για το ότι έρχεται η Lady Gaga. Στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ η εκκεντρική περσόνα θα παρουσιάσει το σόου Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop ball.

Η προπώληση ξεκινά αύριο και τα εισιτήρια κοστίζουν από 38,5 έως 82,5 ευρώ (περιορισμένα VIP στα 115,5 ευρώ). Αυτός που θα επιλέξει να πάει στο ΟΑΚΑ μάλλον θέαμα ψάχνει. Γιατί από μουσική δεν λέει και πολλά η Lady. Από θέαμα, όμως, ακόμα κι αν η αισθητική της είναι κιτς, τα καταφέρνει και με το παραπάνω.

Πόσο, όμως, μπορεί κάποιος να τη βλέπει (και μόνο να τη βλέπει) πάνω στη σκηνή, αφού δεν έχει τραγούδια; Για αυτό ακριβώς χρειάζονται διάφορα ευρήματα. Τα οποία πάντα βρίσκονται.

Είτε από την ίδια – ενδυματολογικά έχουν μείνει στην Ιστορία οι εμφανίσεις της, όπως αυτή που έβαλε πάνω της ένα φόρεμα από μπριζόλες – είτε από την παραγωγή του σόου.

Και για του λόγου το αληθές, να πώς μας προετοιμάζει το δελτίο Τύπου: «Η σκηνή που φιλοξενεί το show Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop ball, είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να φέρει τη Lady Gaga ακόμα πιο κοντά στους θαυμαστές της, ανεξάρτητα από το πού κάθονται. Οι διάδρομοι, που είναι κατασκευασμένοι από ημιδιαφανές υλικό, ξεκινούν από την κύρια σκηνή και φτάνουν στο κοινό, ενώ συνδέουν μεταξύ τους τις μικρότερες σκηνές που την πλαισιώνουν. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περπατά και να χορεύει κάτω από τους διαδρόμους αυτούς και επιπλέον μπορεί να παρακολουθεί το show και από μια εντελώς νέα οπτική γωνία».

Έχει ανακοινωθεί επίσημα και είναι κλεισμένη συναυλία. Εγώ, πάλι, προτιμώ να περιμένω να επιβεβαιωθούν οι αφίξεις που είναι ακόμα στον «αέρα»: Rolling Stones, Μπομπ Ντίλαν και Μάνου Τσάο. Αν έρθουν όλοι αυτοί, τότε μάλιστα, θα μιλάμε για να σούπερ συναυλιακό καλοκαίρι. Ελπίζω να μην (ξε)μείνουμε με την Gaga…

• Όλοι τον ήξεραν με το μικρό του. Αντί για επίθετο, ακολουθούσε το όνομά του η αίθουσα που του ανήκε και που τόσο αγάπησε. Ήταν ο Λεωνίδας του «Τριανόν». Δηλαδή ο Λεωνίδας Παπαγεωργίου. Στα 51 του χρόνια έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα σε δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του.

Ο ιδιοκτήτης της ιστορικής αίθουσας της Κοδριγκτώνος ήταν χαρακτηριστική «φάτσα» του σινεμά, όχι μόνο για τους επαγγελματίες του είδους, αλλά και για τους σινεφίλ που επισκέπτονταν το «Τριανόν». Ήταν από τις περιπτώσεις όπου η αίθουσα ήταν απολύτως προσωποκεντρική, ταυτισμένη με τον ιδιοκτήτη της. Λάτρης του καλού και ποιοτικού κινηματογράφου, αιθουσάρχης και διανομέας, τα τελευταία χρόνια έδωσε στο «Τριανόν» τον χαρακτήρα του κινηματοθέατρου.

Εκτός από ταινίες, εκεί γίνονταν παιδικές εκδηλώσεις, ανέβαιναν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:34