18/01/2020 13:41:57

Ο Καντάφι κρατούσε στην κατάψυξη για 25 χρόνια το κεφάλι αντιπάλου του (Video)

Ο Καντάφι κρατούσε στην κατάψυξη για 25 χρόνια το κεφάλι αντιπάλου του (Video) - Media
 
Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τις διαστροφές του Καντάφι παρουσιάζει ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Παρασκευή.
 
Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ του βρετανού Κρίστοφερ Ολτζιάτι με τίτλο «Mad Dog: Μέσα στο Μυστικό Κόσμο του Μουαμάρ Καντάφι», ο Λίβυος πρώην ηγέτης είχε το κεφάλι ενός εκ των εχθρών του σε ψυγείο για 25 χρόνια και είχε δημιουργήσει ένα μυστικό «μπουντρούμι του σεξ» στην πανεπιστημιούπολη της Τρίπολης, όπου βιάζονταν φοιτητές και φοιτήτριες, πέραν εκείνων που διατηρούσε στα παλάτια του.
 
Στο ντοκιμαντέρ φιλοξενείται συνέντευξη του αποστάτη πράκτορα της CIA, Φρανκ Τερπίλ, ο οποίος διοικούσε ομάδα πληρωμένων δολοφόνων του Καντάφι, και οποίος λέει ότι ο δικτάτορας του έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να σκοτώσει έναν από τους αντιπάλους του και να φέρει το κεφάλι του στη Λιβύη.

Ο Τερπίλ ισχυρίζεται ότι ο Καντάφι, τον οποίο σκότωσαν αντικαθεστωτικοί δύο χρόνια μετά την εξέγερση, διατήρησε το κεφάλι στο ψυγεία μαζί με τα πτώματα άλλων θυμάτων του.

«Ήμουν στη Γενεύη, όταν (ένας συγγενείς του Καντάφι) άνοιξε μία επιστολή για την προσφορά 1 εκατομμυρίου δολαρίων για τη δολοφονία, με την προϋπόθεση να φέρω το κεφάλι του μέσα σε ψυγείο στη Λιβύη, ώστε ο Καντάφι να δει το αποτέλεσμα της δουλειάς», λέει ο Τερπίλ στο ντοκιμαντέρ.

Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ και ο παραγωγός, Μάικλ Κρίσμαν, απέκτησαν πρόσβαση στα μυστικά «δωμάτια του σεξ» του Καντάφι στο Πανεπιστήμιο της Τρίπολης, όπου ο Λίβυος ηγέτης βίαζε φοιτήτριες μετά τις ομιλίες του στο πανεπιστήμιο.
 
Αυτά τα δωμάτια  περιλάμβαναν ένα κρεβάτι, τζακούζι και έναν χώρο όπου οι γυναίκες ελέγχονταν για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
 
Στην αποκάλυψη ότι ο δικτάτορας της Λιβύης απήγαγε και βίασε εκατοντάδες νεαρές κοπέλες, τις οποίες μετέφερε σε ειδικά κατασκευασμένα μπουντρούμια, είχε αποκαλύψει πρόσφατα και ντοκιμαντέρ του BBC.
 
Το ντοκιμαντέρ του Ολγκιάτι θα προβλήθεί την Παρασκευή στο Showtime.
 ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.