search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:58
MENU CLOSE

Ο Καντάφι κρατούσε στην κατάψυξη για 25 χρόνια το κεφάλι αντιπάλου του (Video)

07.04.2014 14:07
Ο Καντάφι κρατούσε στην κατάψυξη για 25 χρόνια το κεφάλι αντιπάλου του (Video) - Media

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τις διαστροφές του Καντάφι παρουσιάζει ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Παρασκευή.

 
Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τις διαστροφές του Καντάφι παρουσιάζει ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Παρασκευή.
 
Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ του βρετανού Κρίστοφερ Ολτζιάτι με τίτλο «Mad Dog: Μέσα στο Μυστικό Κόσμο του Μουαμάρ Καντάφι», ο Λίβυος πρώην ηγέτης είχε το κεφάλι ενός εκ των εχθρών του σε ψυγείο για 25 χρόνια και είχε δημιουργήσει ένα μυστικό «μπουντρούμι του σεξ» στην πανεπιστημιούπολη της Τρίπολης, όπου βιάζονταν φοιτητές και φοιτήτριες, πέραν εκείνων που διατηρούσε στα παλάτια του.
 
Στο ντοκιμαντέρ φιλοξενείται συνέντευξη του αποστάτη πράκτορα της CIA, Φρανκ Τερπίλ, ο οποίος διοικούσε ομάδα πληρωμένων δολοφόνων του Καντάφι, και οποίος λέει ότι ο δικτάτορας του έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να σκοτώσει έναν από τους αντιπάλους του και να φέρει το κεφάλι του στη Λιβύη.

Ο Τερπίλ ισχυρίζεται ότι ο Καντάφι, τον οποίο σκότωσαν αντικαθεστωτικοί δύο χρόνια μετά την εξέγερση, διατήρησε το κεφάλι στο ψυγεία μαζί με τα πτώματα άλλων θυμάτων του.

«Ήμουν στη Γενεύη, όταν (ένας συγγενείς του Καντάφι) άνοιξε μία επιστολή για την προσφορά 1 εκατομμυρίου δολαρίων για τη δολοφονία, με την προϋπόθεση να φέρω το κεφάλι του μέσα σε ψυγείο στη Λιβύη, ώστε ο Καντάφι να δει το αποτέλεσμα της δουλειάς», λέει ο Τερπίλ στο ντοκιμαντέρ.

Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ και ο παραγωγός, Μάικλ Κρίσμαν, απέκτησαν πρόσβαση στα μυστικά «δωμάτια του σεξ» του Καντάφι στο Πανεπιστήμιο της Τρίπολης, όπου ο Λίβυος ηγέτης βίαζε φοιτήτριες μετά τις ομιλίες του στο πανεπιστήμιο.
 
Αυτά τα δωμάτια  περιλάμβαναν ένα κρεβάτι, τζακούζι και έναν χώρο όπου οι γυναίκες ελέγχονταν για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
 
Στην αποκάλυψη ότι ο δικτάτορας της Λιβύης απήγαγε και βίασε εκατοντάδες νεαρές κοπέλες, τις οποίες μετέφερε σε ειδικά κατασκευασμένα μπουντρούμια, είχε αποκαλύψει πρόσφατα και ντοκιμαντέρ του BBC.
 
Το ντοκιμαντέρ του Ολγκιάτι θα προβλήθεί την Παρασκευή στο Showtime.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:58