search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:46
MENU CLOSE

Ο Μάδης δε σταματά… Διεκδικεί και αγωνίζεται

15.04.2014 15:09
Ο Μάδης δε σταματά... Διεκδικεί και αγωνίζεται  - Media

Με το σύνθημα « Αλλάζουμε μαζί» κατεβαίνει εκ νέου υποψήφιος για Δήμαρχος Παιανίας & Γλυκών Νερών ο Ισίδωρος Μάδης.

Με το σύνθημα « Αλλάζουμε μαζί» κατεβαίνει εκ νέου υποψήφιος για Δήμαρχος Παιανίας & Γλυκών Νερών ο Ισίδωρος Μάδης.  Δηλώνει ανεξάρτητος και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της περιοχής του  με στόχο τη καλύτερη λειτουργία του Δήμου. Είναι αποφασισμένος μαζί με όλους τους δημότες να κάνει  το βήμα προς το μέλλον με ιδέες, διάθεση και εφαρμόσιμο σχέδιο, όπως είπε μιλώντας στο "Π".
 
Κύριε Μάδη, εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Παιανίας. Γιατί;
 
Γιατί τόσο η Παιανία όσο και τα Γλυκά Νερά πρέπει να αλλάξουν σελίδα προς όφελος των πολιτών. Γιατί οι συνθήκες έχουν αλλάξει και δεν μπορείς να αφήνεις στην τύχη σου στα χέρια ερασιτεχνών. Γιατί και το πιο μικρό λάθος από εδώ και πέρα θα κοστίζει πολύ ακριβά.
 
Εφόσον εκλεγείτε, ποια είναι τα τρία πρώτα βήματα που θα κάνετε;
 
Πιστοποίηση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου. Απαραίτητη κίνηση για να μπορούμε να κάνουμε μελέτες. Η πρώτη μελέτη θα είναι για την δημιουργία ιδιόκτητου, σύγχρονου δημαρχιακού μεγάρου. Σύσταση νομικής υπηρεσίας. Επίσης απαραίτητη κίνηση για να μην θέτεις κανέναν σε κίνδυνο. Σύσταση ανεξάρτητης αρχής εσωτερικού ελέγχου. Γιατί όλοι πρέπει να ελέγχονται.
 
Γιατί θεωρείτε πως είστε καλύτερος από τους συνυποψήφιους σας;
 
Αυτό θα πρέπει να το κρίνουν οι συμπολίτες μας. Εκείνο που εγώ μπορώ να πω είναι πως κάποιοι έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει. Κάποιοι άλλοι ανακυκλώνουν ήδη δοκιμασμένο και αποτυχημένο ανθρώπινο δυναμικό. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην διοίκηση και εκ του αποτελέσματος κρίνοντας απέτυχαν, σήμερα προσπαθούν να περάσουν ως το νέο. Και σε κάθε περίπτωση, μπορεί κανείς να κρίνει και μέσα από το πρόγραμμά μας. Το οποίο με λύπη μου σας λέω ότι είναι σχεδόν το ίδιο με τις προηγούμενες εκλογές. Γιατί δυστυχώς τίποτε δεν άλλαξε.
 
Υποστηρίζετε ότι τίποτε δεν άλλαξε. Και όμως υπάρχουν εξαγγελίες για έργα και μάλιστα σε έναν τομέα καίριο στην ευρύτερη περιοχή, το αποχετευτικό…
 
Το μόνο έργο που γίνεται είναι εκείνο της περιφέρειας Αττικής με τον βιολογικό καθαρισμό. Πέραν αυτού τίποτα. Γιατί είναι έτσι ακριβώς όπως το είπατε, εξαγγελίες. Μέχρι να υλοποιηθούν η απόσταση είναι μεγάλη. Στα λόγια πάμε καλά, στις πράξεις όμως; Χωρίς οργάνωση και χωρίς γνώσεις δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Και απόδειξη είναι το εσωτερικό δίκτυο. Μέχρι και αυτή τη στιγμή παραμένει στα χαρτιά.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:45