search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:11
MENU CLOSE

Τόνια Μητρούδη: Ο αστερισμός… της επιτυχίας!

25.04.2014 21:00
Τόνια Μητρούδη: Ο αστερισμός... της επιτυχίας! - Media

Ο χώρος της μόδας είναι σίγουρα ανταγωνιστικός και απαιτητικός. Είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή σε αυτή τη βιομηχανία. Μια νεαρή και όμορφη σχεδιάστρια, όμως, έχει… σχέδιο να αφήσει το δικό της στίγμα στις μεγαλύτερες πασαρέλες του χώρου.

Ο χώρος της μόδας είναι σίγουρα ανταγωνιστικός και απαιτητικός. Είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή σε αυτή τη βιομηχανία. Μια νεαρή και όμορφη σχεδιάστρια, όμως, έχει… σχέδιο να αφήσει το δικό της στίγμα στις μεγαλύτερες πασαρέλες του χώρου. Η 28χρονη και ταλαντούχα Τόνια Μητρούδη ανήκει στο νέο ρεύμα των Ελλήνων σχεδιαστών μόδας, ενώ έχει ήδη λανσάρει το δικό της brand με το όνομα «Nidodileda», που δίνει μια μοντέρνα πινελιά και νεανική διάθεση στο γυναικείο λουκ.

Ποια είναι όμως η Τόνια Μητρούδη και πώς έφτασε να κινείται πλέον δυναμικά στον κόσμο της μόδας; «Είμαι στον χώρο εδώ και επτά χρόνια, έχοντας σπουδάσει σχέδιο μόδας στο “Istituto Marangoni” του Μιλάνου, ενώ έκανα και μεταπτυχιακό στο styling στο ‘‘I.E.D. di design’’ στη Βαρκελώνη», μας λέει η νεαρή σχεδιάστρια που μετά την παραμονή της στο εξωτερικό επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και δούλεψε ως fashion editor σε διάφορα περιοδικά μόδας. Μια φρέσκια παρουσία με νέες ιδέες δημιούργησε ένα στιλιστικό brand που προσεγγίζει τη νέα εποχή και τις μοντέρνες γενιές. Ρομαντική διάθεση, παιχνιδιάρικα λουκ, χυτά και αιθέρια σχέδια καθώς και ποικιλία χρωμάτων περιγράφουν τη «Nidodileda», μια σειρά ρούχων που εκφράζουν και την ίδια την Τόνια ως χαρακτήρα. Το όνομα, αν και ασυνήθιστο, δεν είναι τυχαίο. «Η Nidodileda είναι ο… αστερισμός της ζωής μου!» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Είναι ο αστερισμός των διδύμων, ενώ κατά τον Δάντη είναι ο τόπος των Διόσκουρων στα ουράνια (Nido di Leda σημαίνει φωλιά της Λήδας). Σαν brand απευθύνεται στα ελεύθερα πνεύματα της εποχής μας, στις γυναίκες που χαμογελούν, μοιράζουν θετική ενέργεια και αγαπούν τον εαυτό τους και τους γύρω τους».

Σινεμά και bohemian style
Εκτός από τον… Δάντη και τους Διόσκουρους, η Τόνια αντλεί την έμπνευσή της για τις δημιουργίες της από ταινίες, τα ρεύματα της εποχής και το bohemian style, που είναι από τις αδυναμίες της. Άλλωστε και ο χώρος που δουλεύει έχει το μποέμικο στοιχείο μέσα του. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει κατορθώσει με τις κολεξιόν της να κερδίσει τον θαυμασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων της στον χώρο. Ωστόσο, είναι κάτι που την τρομάζει; «Σίγουρα είναι μια δύσκολη και υπεύθυνη δουλειά, όπως το κάθε τι που έχει σχέση με την άμεση έκθεση, αλλά πρέπει να στέκεσαι σε ετοιμότητα και να αντιμετωπίζεις την κάθε πρόκληση ώριμα και προσεκτικά».

Ποια είναι τα επόμενα βήματα στην πασαρέλα για την Τόνια; «Αυτό το διάστημα βρισκόμαστε στην παραγωγή της καλοκαιρινής συλλογής ’14, ενώ προετοιμάζω την ερχόμενη χειμερινή συλλογή. Ετοιμάζω επίσης διάφορα projects που σιγά σιγά, αν όλα πάνε καλά, θα τα… ανακαλύψετε στο μέλλον».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59