search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:45
MENU CLOSE

Δημοσιογράφοι τα έκαναν όλα… «λίμπα» σε τηλεοπτικό στούντιο (Video)

08.05.2014 06:13
Δημοσιογράφοι τα έκαναν όλα… «λίμπα» σε τηλεοπτικό στούντιο (Video) - Media

Πρωτοφανή κατάληξη είχε ένας μάλλον… έντονος τηλεοπτικός διάλογος στο τηλεοπτικό κανάλι 7 Stars της Ιορδανίας.

Πρωτοφανή κατάληξη είχε ένας μάλλον… έντονος τηλεοπτικός διάλογος στο τηλεοπτικό κανάλι 7 Stars της Ιορδανίας.
 
Κατά τη διάρκεια πολιτικής εκπομπής λόγου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία, δύο καλεσμένοι, δημοσιογράφοι σε τοπικές εφημερίδες, διαφώνησαν για την υπόθεση και έφτασαν να ανταλλάσσουν κατηγορίες on air. Τα πνεύματα είχαν οξυνθεί από νωρίς, μάταια προσπαθούσε ο παρουσιαστής και συντονιστής της συζήτησης να ηρεμήσει την κατάσταση. και στο τέλος ήρθε η «έκρηξη».
 
Ένας από τους δύο προσκεκλημένους κατηγόρησε ευθέως τον συνομιλητή του πως στηρίζει το κόμμα του Μπασάρ Άσαντ στη Συρία. Μια κατηγορία που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ψύχραιμα ο έτερος προσκεκλημένος, ο οποίος εξανέστη, σηκώθηκε όρθιος και αφού αναποδογύρισε κυριολεκτικά το σκηνικό επιτέθηκε με αυτό στον… «κατήγορό» του. Μέσα σε δευτερόλεπτα το στούντιο «πήρε φωτιά» και μόνο μετά από την παρέμβαση των τεχνικών οι δύο δημοσιογράφοι αποχώρησαν, χωρίς πάντως να έχουν ηρεμήσει!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01