search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:42
MENU CLOSE

Νέα λεωφορειακή γραμμή express «Πειραιάς – Ακρόπολη – Σύνταγμα»

12.05.2014 06:07
Επίθεση με βαριοπούλες τα ξημερώματα σε λεωφορείο στο Γαλάτσι - Media

Ξεκίνησαν σήμερα τα δρομολόγια της νέας λεωφορειακής κυκλικής express που συνδέει τον Πειραιά με το Μουσείο της Ακρόπολης και το κέντρο της Αθήνας σε 30 λεπτά. 

 
Ξεκίνησαν σήμερα τα δρομολόγια της νέας λεωφορειακής κυκλικής express που συνδέει τον Πειραιά με το Μουσείο της Ακρόπολης και το κέντρο της Αθήνας σε 30 λεπτά. 

Η νέα γραμμή «ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ – Χ80» συνδέει τον τερματικό σταθμό κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Πειραιά (Ακτή Ξαβερίου και Ακτή Μιαούλη), με την Ακρόπολη, το κέντρο της Αθήνας και την πλατεία Συνάγματος.
 
Ο επιβάτης μπορεί να επιβιβάζεται και να μετακινείται σε σύντομο χρονικό διάστημα από και προς τον Πειραιά, την Ακρόπολη και το Σύνταγμα, είτε με το ημερήσιο εισιτήριο απεριόριστων διαδρομών κόστους 4 ευρώ, με το οποίο έχει τη δυνατότητα να μετεπιβιβαστεί μέσα στην ίδια ημέρα και σε όλο το υπόλοιπο δίκτυο συγκοινωνιών του ΟΑΣΑ, είτε με το τουριστικό εισιτήριο κόστους 20 ευρώ με το οποίο μετεπιβιβάζεται απεριόριστα για τρεις (3) ημέρες σε όλο το δίκτυο του ΟΑΣΑ συμπεριλαμβανομένης και της μετακίνησής του από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».
 
Δρομολόγια εκτελούνται όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 7:00 με αναχώρηση από την αφετηρία (επί της ακτής Ξαβερίου) έως τις 21:30 ανά 30 λεπτά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01